Hoppa till innehåll
SOS Alarm logotyp

Platschef till Halmstad

Ansök nu
Vi på SOS Alarm är varje dag med och skapar ett tryggare Sverige. Vi larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Vi är ett värderingsstyrt bolag med en vision om ett tryggare Sverige för alla. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Vi är marknadsledande och verksamma inom såväl offentlig som privat marknad, med växande kommersiella tjänsteområden.

Din vardag somPlatschef

Som Platschef i Halmstad leder du ditt team och SOS-centralen framåt. Du skapar förutsättningar för ett utvecklande och positivt arbetsklimat som ger både chefer och medarbetare möjlighet att utvecklas i sina roller och genomföra sina uppdrag på bästa sätt.

Du är en del av den nationella ledningsgruppen inom produktion och leder den lokala ledningsgruppen med två direktrapporterande Gruppchefer.

Som Platschef är även en viktig del av ditt uppdrag kontakten med kunder och samarbetspartners avseende leverans för befintliga avtal, självklart med ett öga för hur vi kan utveckla befintliga avtal och samarbeten tillsammans med affär/ KAM. För oss är tron på att alla vill ta ansvar för vårt uppdrag och vår utveckling viktig och att det stöds av ett ledarskap som bygger på ett coachande förhållningssätt, tillit och helhetssyn.

Vi söker dig som vill vara med att påverka och göra skillnad för att tillsammans dygnet runt, året om se till att rätt hjälp, kommer till rätt plats i rätt tid.

Du är trygg i din roll som chef och ledare samt har flera års erfarenhet av en ledande befattning. Som person är du lyhörd, driven och är bra på att engagera och motivera dina medarbetare. Du är en duktig kommunikatör och har flera års erfarenhet av värderingsbaserat ledarskap. Du trivs med att variera emellan operativa och strategiska frågeställningar. Du har arbetat med uppföljning av nyckeltal, affärsutveckling och ledningsgruppsarbete. Du har tidigare erfarenhet av ansvar för produktionsplanering, styrning och utveckling samt du har erfarenhet från annan 24/7-verksamhet.

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Vi erbjuder dig

Som Platschef hos oss får du en roll med stort ansvar och mandat. Du leder din central med SOS alarms övergripande mål och affärsplan i fokus men även gentemot lokala kunder och avtal. Hos oss får du även möjlighet att vara del av en kultur och gemenskap som sticker ut från mängden där vi tillsammans lägger grunden för SOS Alarms fortsatta utveckling.

Se gärna vår film om produktion här: https://www.youtube.com/watch?v=QI4-fsq-u-I&list=PLvoq949vwLtZs1xq7kDMmIOhVmhlHsygz&index=4

Eftersom SOS Alarm är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

Låter detta intressant? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag, dock senast 24 september2023. Tillträde sker enligt överenskommelse. Har du frågor? Kontakta Jonas Lind, Chef Produktion på jonas.lind@sosalarm.se.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SOS Alarm har en unik verksamhet. Dygnet runt, året om hanterar vi larm och koordinerar hjälpresurser vid olyckor, kriser och störningar i samhället. I nära samverkan med våra kunder och partners stärker vi den svenska trygghetskedjan. SOS Alarm ägs av oss alla gemensamt - genom staten och alla Sveriges Kommuner och Regioner. Tillsammans skapar vi ett tryggare Sverige för alla, nu och i framtiden.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare