Hoppa till innehåll
Smurfit Kappa logotyp

Sommarjobb-Truckförare till Smurfit Kappa

Nu söker vi truckförare till sommarvikariat på Smurfit Kappa i Torup.

Om tjänsten
Som truckförare på Smurfit Kappa Brännögård kommer du att arbeta med hantering av utgående gods. Du kommer att spendera större delen av arbetsdagen med att köra motviktstruck. Arbetsgruppen består av 4-5 personer per skift. Du har kontakt både internt samt externt med lastbilschaufförer Arbetstiden är belagd på 2 skift.

Om dig
Du som trivs med att arbeta i både team och självständigt kommer trivas i denna roll som truckförare. Du är stresstålig och noggrann som person. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att arbeta inom lager eller produktion. För att vara aktuell för detta uppdraget är det en förutsättning att du har truckkort B samt en god körvana av motviktstruck. Då mycket av kommunikationen är via komradio är det viktigt att du talar flytande svenska.

Saker som måste checkas av för att vara rätt person för tjänsten:

- körkort och tillgång till bil
- truckkort B
- kan jobba v.26-33
- arbeta 2 skift
- svenska samt engelska

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är en del av vår personaluthyrning med tillsättning enligt överenskommelse. Du är anställd av oss på Adecco Halland och arbetar ute hos vår kund. Till att börja med är anställningen under sommarmånaderna, men för rätt person finns stora möjligheter till en förlängd anställning på Adecco.

Om Smurfit Kappa
Vi är det ledande företaget i Europa inom tillverkning av wellpappförpackningar, wellpappråvara och "bag in box", och vi är den enda pan-amerikanska producenten av wellpappråvara och -förpackningar. Smurfit Kappa är branschledare med drygt 355 produktionsenheter världen över, med verksamheter i 23 länder i Europa och 13 länder i Amerika. Vi sätter högsta tänkbara hållbarhetsmål, och vi når dem. Detta helt enkelt för att vår övertygelse är att om vi tar hand om miljön så tar den hand om oss. Vår integrerade tillverkningskedja gör att vi kan säkerställa att vi arbetar på ett miljömässigt ansvarsfullt och hållbart sätt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare vardagar kl 13-16

Lisa Åberg 0736-847663.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
truckförare, lager, utlastning, sommarjobb, Torup, Halmstad, Hyltebruk, Smurfit Kappa, Adecco

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare