Hoppa till innehåll
Smurfit Kappa Sverige AB logotyp

Försäljningschef

Publiceringsdatum
06 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Försäljningschef / Grossistchef till Halmstad / Hylte

Vi växer och står nu inför en spännande framtid. Vill du vara med på resan?

Smurfit Kappa finns i 36 länder och är det ledande företaget i Europa inom tillverkning av wellpappförpackningar, wellpappråvara.

Om tjänsten
Som grossist- och försäljningschef har du ett övergripande ansvar för grossistförsäljningen i Sverige och säkerställer tillväxt och lönsamhet inom segmentet. Du kommer arbeta tillsammans med oss på vårt kontor/produktionsenhet i Brännögård som ligger i Hylte utanför Halmstad och du kommer vara med i vår ledningsgrupp.

I tjänsten ingår att utveckla och implementera en framgångsrik strategi och att hantera relationer med grossister. Du ansvarar för att avtal med grossister upprättas och utvecklas. Utöver detta har du på egen hand ansvar för en av våra större grossister, vilket innebär daglig och strategisk hantering av relationen.

I rollen som grossist- och försäljningschef ingår personalansvar för Account Managers på tre regioner. Genom motivation, coachning och andra typer av stöttning ser du till att teamet arbetar enligt fastställda strategier för att maximera kundtillfredsställelse och företagets resultat. Du ansvarar för försäljningsbudgeten och rapporterar utvecklingen till ledningsgruppen.

Vad har Magnus Helgewall, General Manager, att säga om tjänsten och företaget?

"Vi arbetar ständigt med att stötta våra kunder att finna bästa möjliga lösning inom hela deras supply chain. Det gör vårt uppdrag både utmanande och tillfredsställande. Våra förbackningslösningar är 100% återvinningsbara och vi arbetar intensivt med att förbättra våra kunders lönsamhet samtidigt som vi erbjuder klimatsmarta lösningar.

Vi brukar säga att vi är Global at mind - Local in heart. Detta innebär att varje enhet inom Smurfit Kappa har sina särdrag, men opererar lojalt för att uppfylla krav och förväntningar som ställs på oss inom koncernen. Vi tror på att ha nära och goda relationer med våra kunder, stora som lite mindre.

Nu vill vi ytterligare satsa på att förbättra vår service inom grossistsegmentet. Vi vill med denna rekrytering skapa ett team som kan fokusera på att utveckla vårt erbjudande och öka vår snabbhet och flexibilitet."

Din profil
Till rollen som grossist- och försäljningschef söker vi dig som har:

  • erfarenhet av strategisk försäljning och hantering av stora kunder och grossister
  • starka kommunikations- och förhandlingsfärdigheter
  • förmåga att leda, coacha och utveckla ett team
  • analytisk förmåga att utvärdera marknadstrender och segmentets prestation
  • förmåga att arbeta självständigt och fatta strategiska beslut
  • erfarenhet från grossistledet är meriterande
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande roll i ett framgångsrikt bolag där du kan få vara med och påverka och verkligen kunna göra skillnad! Våra medarbetare är vår största tillgång. Eftersom vi satsar så mycket i utbildning och utveckling av vår personal på alla nivåer, har vi de bästa och mest erfarna personerna redo att samarbeta med dig i alla produktionssteg. Denna kombination av erfarenhet och expertis ger bättre förpackningslösningar, större värde och kortare produktionstid för våra kunder.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson, 031-7045171.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om företaget
Din framgång är vår framgång. Vi är det ledande företaget i Europa inom tillverkning av wellpappförpackningar, wellpappråvara och ”bag in box”, och vi är den enda pan-amerikanska producenten av wellpappråvara och -förpackningar. Koncernen omsätter 12,8 miljarder Euro, vi är 48 000 anställda och finns i 36 länder. Vi erbjuder ett unikt utbud av förpackningslösningar som vi ständigt uppdaterar med våra nya, marknadsledande innovationer. Vår interagerade verksamhet ger oss stora möjligheter - med optimerad pappersdesign, vår service- och logistikkedja och fördelen med att våra enheter får sitt material från våra egna pappersbruk.

Innovation och design: Vår unika strategi att med innovation skapa affärsframgångar, grundar sig på en kombination av vetenskap, erfarenhet, big data och kreativitet med en bredd och ett djup du inte hittar någon annanstans i branschen. Våra team servar inte bara lokala marknader, utan är även kunniga när det gäller globala marknader genom samarbeten och utbyten av kunskap inom hela organisationen. Våra processer, nätverk och verktyg gör att du får tillgång till alla våra innovationer världen över. Vi ger dig oöverträffade valmöjligheter när det gäller nya och innovativa förpackningar. Vi skräddarsyr design för alla produkter och arbetar oförtrutet vidare med att utveckla nya, innovativa konstruktioner i takt med att efterfrågan på förpackningar ökar.

Hållbarhet: Vi sätter högsta tänkbara hållbarhetsmål, och vi når dem. Detta helt enkelt för att vår övertygelse är att om vi tar hand om miljön så tar den hand om oss. Vår integrerade tillverkningskedja gör att vi kan säkerställa att vi arbetar på ett miljömässigt ansvarsfullt och hållbart sätt.

Smurfit Kappa Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 dec. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Umeå
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb