Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Driftchef Securitas Halmstad

Publiceringsdatum
25 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Motiveras du av att utveckla dig själv och andra? Här kan du hjälpa oss att få våra team att fungera som allra bäst och samtidigt göra en samhällsinsats.

Vi på Securitas letar just nu efter en driftchef - och du kan vara den vi söker! Hos oss blir du en del av en verksamhet där vi alla är olika, men vi delar samma passion för vårt uppdrag. Som driftchef på vårt kontor i Halmstad med ca 80 medarbetare kommer du att arbeta med att skapa rätt förutsättningar för de anställda du är ansvarig för.

Genom ditt engagemang i gruppen och tydligt ledarskap lägger du grund till väl sammansvetsade team. Som driftchef är du operativt ansvarig för daglig drift och kollektiv personal. Till din hjälp har du din avdelningschef samt övrig arbetsledning att bolla utmaningar med. På Securitas vill vi vara bäst i vår bransch och i rollen som driftchef kommer du ha en stor påverkan genom regelbunden dialog med såväl kunder, anställda samt chefskollegor omkring dig.

Du kommer till exempel att:

 • Leda och planera det dagliga arbetet på ett effektivt sätt både för rond- och stationärkunder
 • Ha en nära dialog med både stora och små kunder 
 • Ha personalansvar över de medarbetare som rapporterar till dig
 • Ha ekonomiskt ansvar för ditt driftområde
 • Säkerställa att Securitas policys följs och efterlevs

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. 

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Krav

 • Tidigare erfarenhet av arbetsledning med personalansvar för en större arbetsgrupp
 • Erfarenhet av att ta hand om kundkontakter, både nya och befintliga kunder

Meriterande

 • Har haft budget- & resultatansvar alternativt insyn i verksamhet som motsvarar den erfarenheten
 • Utbildningsbakgrund inom ledarskap, ekonomi, arbetsrätt eller liknande
 • Vana av projektledning
 • Erfarenhet från säkerhetsbranschen

Vi tror att du är en relationsskapande och kommunikativ ledare som har lätt för att se andras behov. Du tycker om att sätta dina medarbetare i fokus och se dem utvecklas.  Vi ser också att du är en företagsam person som levererar resultat och som kan driva förändring när det behövs. Att ta ansvar kommer naturligt för dig.


Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

Eftersom sista ansökningsdag löper över jul och nyår kommer vi ha en naturlig paus i hanteringen av ansökningar under dessa helger. Återkoppling kommer därför ske först i januari.

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson Fredrik Valdt på fredrik.valdt@securitas.se

 • Tjänsten är heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
 • Vi arbetar med urvalstester
 • Vi kommunicerar i första hand via mail
 • Sista ansökningsdag är 31/12 2023

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du har godkända betyg från gymnasiet i svenska och engelska samt blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Vi har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen, Unionen samt Ledarna.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 feb. 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. 

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Tillsammans hjälps vi åt att bygga högpresterande och engagerade team genom mångfald och inkludering. Som en nyckelperson hos oss har du möjligheten att skapa en balanserad och positiv kultur där medarbetarna får ta plats och coachas till att prestera på toppen av sin förmåga.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.


Fler jobb från samma arbetsgivare

Katrineholm
Övrigt
Företagslogga
Stockholms stad
Säkerhet & Skydd
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb

Varberg
Säkerhet & Skydd
Företagslogga
Falkenberg
Säkerhet & Skydd
Företagslogga