Hoppa till innehåll
REJMES logotyp

Reservdels- och tjänstesäljare - rejmes transportfordon - halmstad

Publiceringsdatum
05 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är kundnöjdhet nr1 för dig? Drivs du av problemlösning? Är du ordningsam?

Är svaret JA är tjänsten som reservdels- och tjänstesäljare på Rejmes Transportfordon AB något för just dig!

Din vardag:

Som Reservdels- och Tjänstesäljare hos oss på Rejmes kommer du att ansvara för försäljning och support. Du kommer vara den första personen som våra kunder möter när de besöker oss där du också ansvarar för butiken. Tillsammans med övrig personal kommer du även hantera vårt lager. Du kommer att möta våra kunder både över disk, telefon och vid kundbesök.

Du bör ha en god datavana då du kommer att bli Rejmes Transportfordons expert på tjänster, abonnemang, kundportal och appar som vi har via Volvo Connect. Du kommer också jobba med färdskrivare, förarkort, företagskort och korthotell. Det finns möjlighet för person med rätt kompetens att vara med och utbilda i förarcoachning, så här finns spännande utvecklingsmöjligheter.

Hos oss får du ett omväxlande arbete där det krävs att du kan koordinera och kommunicera internt och externt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla parter. Det är mycket viktigt att du har en hög grad av servicekänsla och att du är beredd att göra det lilla extra för att ge god kundservice.

Dina arbetsuppgifter:
  • Tjänsteförsäljning
  • Grossistförsäljning
  • Support
  • Inventering
  • Lagerarbete
  • Administration
  • Kundbesök
  • Registervård
Din profil:

Du trivs i en dynamisk miljö och gillar högt tempo. Du har förmågan att både arbeta självständigt och i grupp. På Rejmes har vi en hög servicenivå. Du är förtroendeingivande samt att du aktivt arbetar med att utveckla och vårda kundrelationer.

Du har förmågan att både självständigt organisera det dagliga arbetet men har också en förmåga att samarbeta och stötta dina kollegor. Du är pedagogisk. Vi tror att du är en person som gärna bidrar till den goda stämningen på jobbet.

För att lyckas i denna roll som Reservdels- och Tjänstesäljare krävs det att du har ett tekniskt intresse och att du gillar att arbeta kring fordon. Den här rollen kräver att du är initiativtagande, vill vara med och utveckla Rejmes / Volvos tjänster samt vara öppen och flexibel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Vi ser gärna att du har erfarenhet från vår bransch. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska samt mycket god datavana.

Vill du bli en del av vårt Rejmes team? Sök nu!

ANSÖKAN & KONTAKT
START: Omgående, enligt överenskommelse
PLATS: Halmstad
OMFATTNING: Heltid, 100%
LÖN: Månadslön

I denna rekryteringen samarbetar Rejmes med FSK People. Ansvarig rekryterare är Theresia Andersson.

Ansök på www.fskpeople.se

Liknande Jobb

REJMES logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 februari 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rejmes Transportfordon AB stoltserar med två av Sveriges främsta fullserviceanläggningar för lastbilar, påbyggnationer, bussar och släpvagnar. Vi är en arbetsplats där du kan förvänta dig ett ansvarsfullt och givande jobb, på en stimulerande plats med närhet till våra kunder. Här finner du en sammanhållen gemenskap bland trevliga och hjälpsamma arbetskamrater. Hos oss får du arbeta brett med en helhetssyn som sätter dig i centrum. Våra korta beslutsvägar innebär att du snabbt kan omsätta dina idéer i praktiken och verkligen göra skillnad. Dessutom erbjuder vi dig en fantastisk möjlighet att vidareutveckla dina färdigheter. Vi är också mycket stolta över att ligga på plats nummer ett när det kommer till kundnöjdhet. Kom och bli en del av vårt fantastiska team på Rejmes Transportfordon!