Hoppa till innehåll
REJMES logotyp

Kundmottagare - rejmes - halmstad

Publiceringsdatum
07 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Gillar du ordning och reda? Drivs du av att göra kunder nöjda? Vill du leverera service i världsklass?

Är svaret JA är tjänsten som Kundmottagare på Rejmes något för just dig!

Din vardag:

Som kundmottagare hos oss på Rejmes kommer du att vara den första personen som våra kunder möter när de besöker oss. Du kommer att möta våra kunder både över disk och telefon, boka in bilar för service och reparation, lämna ut färdiga bilar samt ansvara för den övergripande prioriteringen av inkommande arbeten.

Du kommer att ha en nyckelposition med ett omväxlande arbete där det krävs att du kan koordinera och kommunicera internt och externt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla parter. Eftersom du kommer att vara länken mellan verkstad och kund är det mycket viktigt att du har en hög grad av servicekänsla och att du är beredd att göra det lilla extra för att ge god kundservice.

Dina arbetsuppgifter:
  • Boka in service och reparationer
  • Verkstadsplanering
  • Offerera reparationer
  • Planering av kampanjer
  • Garantihantering
  • Utlämning av färdiga fordon
  • Fakturering
Din profil:

Du trivs i en dynamisk miljö och gillar högt tempo. Du har förmågan att både arbeta självständigt och i grupp. På Rejmes har vi en hög servicenivå. Du är förtroendeingivande samt att du aktivt arbetar med att utveckla och vårda kundrelationer.

Du har förmågan att både självständigt organisera det dagliga arbetet men har också en förmåga att samarbeta och stötta dina kollegor. Vi tror att du är en person som gärna bidrar till den goda stämningen på jobbet.

För att lyckas i denna roll som kundmottagare krävs det att du har ett starkt tekniskt kunnande och ett stort intresse för fordon. Den här rollen kräver att du är initiativtagande, öppen och flexibel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Vi ser gärna att du har branscherfarenhet inom fordon. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska. God datavana.

Vill du bli en del av vårt Rejmes team? Sök nu!

ANSÖKAN & KONTAKT
START: Omgående,enligt överenskommelse
PLATS: Halmstad
OMFATTNING: Heltid, 100%
LÖN: Månadslön

Vi väntar med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då rollen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi hörs!

I denna rekrytering samarbetar vi med teamet på FSK People och Theresia Andersson
REJMES logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rejmes Transportfordon stoltserar med två av Sveriges främsta fullservice anläggningar för lastbilar, påbyggnationer, bussar och släpvagnar. Vi är en arbetsplats där du kan förvänta dig ett ansvarsfullt och givande jobb, på en stimulerande plats med närhet till våra kunder. Här finner du en sammanhållen gemenskap bland trevliga och hjälpsamma arbetskamrater. Hos oss får du arbeta brett med en helhetssyn som sätter dig i centrum. Våra korta beslutsvägar innebär att du snabbt kan omsätta dina idéer i praktiken och verkligen göra skillnad. Dessutom erbjuder vi dig en fantastisk möjlighet att vidare utveckla dina färdigheter. Vi är också mycket stolta över att ligga på plats nummer ett när det kommer till kundnöjdhet. Kom och bli en del av vårt fantastiska team på Rejmes Transportfordon!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Falkenberg
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Halmstad
Service & Kundtjänst
Företagslogga