Hoppa till innehåll
Protectum AB logotyp

Säkerhetstekniker till Protectum AB

Sista ansökningsdag
18 oktober 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Nicklas Mikkelsen
Email
Är du en nyfiken tekniker som vill utveckla ditt intresse för skräddarsydda säkerhetslösningar? Vi på Protectum expanderar och letar nu efter flexibla, sociala och ansvarsfulla säkerhetstekniker med erfarenhet av integrerade larm- och passagesystem.

Som säkerhetstekniker kommer din huvudsakliga uppgift vara att arbeta med installation och service av larm-, passage- och CCTV-system för olika kunders behov.

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av servicearbete i säkerhetsbranschen.

Du kommer ingå i ett engagerat och gott team av säljare, projektörer, projektledare och installations- och servicetekniker. Vi lägger stor vikt i att utföra varje uppdrag med hög kvalitet, säkerhet och yrkesstolthet.

Vi har stor kundvaration med nära relation till kunden och vi värdesätter därför god samarbetsförmåga och driv att bygga långsiktiga relationer. Både till kunder och kollegor. Som person är du nyfiken, lösningsorienterad och drivs av att lära nytt och utvecklas. Du är serviceinriktad med en vilja att ge det lilla extra.

Som säkerhetstekniker hos oss erbjuder vi dig att utvecklas på en arbetsplats med fokus på arbetsglädje och gemenskap.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skallkrav:
B-körkort, Svenska
Minst 3 års erfarenhet av säkerhetsbranschen.
Protectum AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 oktober 2024 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Protectum är Hallands främsta larmbolag och ledande leverantör inom lås, dörrautomatik, passersystem, inbrottslarm, brandlarm samt kameraövervakning. Vi levererar säkerhetslösningar till privatpersoner, företag och offentlig sektor.

Vi är en del av Sparc Group som är en entreprenörsdriven koncern som samordnar och förvärvar bolag inom installationsbranschen. Tillväxten sker utifrån en gemensam drivkraft av ständig framåtrörelse där människans välmående och utveckling sätts i fokus. Visionen är att med stort hjärta skapa Sveriges mest hållbara arbetsplats i installationsbranschen.

https://www.sparcgroup.se/