Hoppa till innehåll

Chattsäljare och sociala medier till Dina Försäkringar Syd

Om företaget
För att säkerställa bästa service för våra kunder söker vi dig som vill utvecklas och växa i rollen som chattande innesäljare hos oss, både utifrån ett sälj- och personlighetsmässigt perspektiv. För att lyckas i rollen krävs ett stort driv och en vilja att jobba mot uppsatta mål. Vi på Dina Försäkringar Syd ger dig möjligheten att vara med på vår spännande tillväxtresa - välkommen med din ansökan!


Vi är fem försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på flera orter i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets femte största sakförsäkringsgivare, Dina Försäkringar Syd har idag ett sjuttiotal anställda och vårt huvudkontor är beläget på Svensknabben i Kalmar.
Läs gärna mer om oss på www.dina.se


Dina arbetsuppgifter
Som chattande säljare hos Dina Försäkringar kommer du att ha ett stort fokus på inkommande chatt och att besvara inlägg på sociala medier. Även andra administrativa uppgifter förekommer. Med din höga servicekänsla erbjuder du kunden rådgivning kring vilka försäkringar som bäst kan uppfylla deras behov. Du ansvarar för försäkringar inom produktområdet privat, som bland annat innefattar villa-, bil- och båtförsäkring mm. Som person värdesätter du att tillsammans med närmsta chef skapar mål som därefter följs upp månadsvis mot budget.

Vi söker dig som har en stark drivkraft och brinner för att göra affärer genom att säkerställa att kunderna får anpassade försäkringslösningar utifrån sina behov. Tyngdpunkt i tjänsten är att utveckla befintliga kundengagemang och etablera nya och gamla kunder via chatt och sociala medier. Du erbjuds en miljö med omväxlande arbetsuppgifter, högt tempo och ett stort fokus på kunderna och affären.

Anställningen inleds med åtta veckors utbildning inom våra försäkringsprodukter och vårt arbetssätt, detta för att du ska få optimala förutsättningar för att lyckas i rollen. Tjänsten är en tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.
Placeringsort för tjänsten är Halmstad. Tjänsten är heltid och arbetet är förlagt måndag till fredag. Arbetstiderna varierar och schemaläggs mellan kl. 08.00-17.00 och du rapporterar till Säljchef privat.Din profil
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och som troligen har erfarenhet av att ha arbetat med försäljning. Du har även stor vana att jobba med chatt och sociala medier. Skulle du dessutom ha någon tidigare erfarenhet inom försäkringsbranschen betraktar vi det som mycket meriterande.

Du ska mycket goda kunskaper att skriva och formulera dig i text. Du gillar att kommunicera via chatt och sociala medier. Du ser det som en stor möjlighet att utveckla Dina Försäkringars försäljningsmöjligheter inom dessa kanaler.
Som person karaktäriseras du av ett positivt och utåtriktat förhållningssätt som bidrar till att du levererar en högklassig service. Du motiveras och drivs av försäljning och uppsatta mål, du tycker precis som vi att samarbete och en härlig laganda är en viktig del av jobbet och arbetar därför aktivt för att vara en bidragande faktor till att uppnå det klimatet.

Du är en van IT-användare och kommunikationen med kunderna sker smidigt och håller ett högt tempo. Du talar och skriver svenska obehindrat, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vi kommer att göra utdrag från polisens belastningsregister och det krävs att du är prickfri för att arbeta hos oss.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande och utmanande arbetsuppgifter i en händelserik bransch. Våra ledord är nytänkande, nära och engagerade och du blir en del av ett kompetent och positivt team, som alltid gör sitt yttersta för att göra våra kunder nöjda. Hos oss värdesätter vi korta beslutsvägar och en platt organisation. Du kommer att få jobba i en härlig miljö med omtanke om kunder och anställda. Kundnöjdhet värderas högt och det finns ett stort fokus på en sund arbetsmiljö.


Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Eriksson, mejl Johan.eriksson@premier.se eller telefon 0766-776 873
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast söndagen den 10 december 2023.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!


Om Premier
”Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga - vi jobbar med bra folk helt enkelt!”


Premier Service Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 220 anställda med en omsättning på drygt 100 Miljoner SEK.
http://www.premier.se

Fler jobb från samma arbetsgivare