Hoppa till innehåll

Servicetekniker med säljfokus till Pirtek Sweden AB i Halmstad

Rollen
Vi växer och förstärker vårt Skåneteam med en tekniker i Halmstad för att utveckla regionen och binda samman vår närvaro längst västkusten. Som servicetekniker hos Pirtek AB kommer du att arbeta med ett stort operativt fokus och delta i det dagliga arbetet med mobil tillverkning av hydraulslang. Då Halmstad blir en nyetablering med viss distans till teamet kommer det läggas stor vikt vid att man kan arbeta självständigt samt kan axla rollen som säljare. Ett givet fokus i rollen är överträffa kundens förväntan med väl utfört arbete och en väldigt god kommunikation.

Du kommer att jobba med arbetsuppgifter som:
 • Tillverkning och byten av hydraulslangar på olika fordon och objekt eller anläggningar.
 • Göra förebyggande arbeten hos kund för att minimera risk för stillestånd.
 • Utgå från din servicebuss.
 • Genomföra kundvårdande insatser på egen hand och/eller tillsammans med andra representanter från företaget.
 • Jourverksamhet kan bli aktuellt.
Din bakgrund
 • Erfarenhet av och älskar att meka/skruva.
 • Kan hantera frihet under ansvar.
 • Har en bra social kompetens och är serviceinriktad.
 • Är mål- och resultatinriktad.
 • Har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.
 • Har en stark vilja att lära dig nytt och utvecklas.
 • Är delaktig, närvarande och gärna kommer med förbättringsförslag.
 • Starkt meriterande om du har erfarenhet av hydraulik
 • Problemlösare- det ena jobbet är inte det andra likt
För att lyckas i denna roll krävs det god svenska i tal och skrift på grund av arbetsuppgifterna, kontakten med kunder samt läsa och förstå instruktioner.

Vi erbjuder
En spännande roll på ett av Sveriges ledande företag inom mobil tillverkning av hydraulslang. Vi erbjuder ett fritt arbete med hela Skåne som arbetsplats. Hos oss får du förutsättningar att växa och utvecklas tillsammans med företaget ihop med ett glatt och utvecklingsorienterat gäng.

Att jobba hos oss
Pirtek Sweden AB ingår i Pirtek Europe som opererar i Frankrike, Tyskland, Österrike, Belgien, Holland, England, Skottland och Irland med sammanlagt 800 slangbussar och 200 centers. Pirtek som helhet är idag världens största slangbussföretag. I Sverige är vi cirka 30 personer och har huvudkontor i Danderyd i Stockholm.

I Sverige har Pirtek växt kraftigt de senaste åren och vi har för avsikt att fortsätta med denna tillväxt. Vi är en serviceorganisation där människan, såklart, är den allra viktigaste komponenten. Vår vision är att bli kundens första val när det gäller mobil tillverkning av hydraulslang. Vår strävan är att ha kul och alltid göra vårt allra bästa samtidigt som vi är ärliga och professionella.

Intresserad?
Tycker du att det låter spännande och vill höra mer om oss och rollen som servicetekniker med säljfokus kontakta gärna rekryterande chef Emelie Holmgren på 0704-252 360.

Vi ser fram emot att få din ansökan med CV & personligt brev via emelie.holmgren@pirtek.se senast den 2023-12-20

Varmt välkommen med din ansökan!
Pirtek Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
25 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Emelie Holmgren
Telefon

Om arbetsgivaren

Pirtek Sweden AB ingår i Pirtek Europe som opererar i Frankrike, Tyskland, Österrike, Belgien, Holland, England, Skottland och Irland med sammanlagt 800 slangbussar och 200 centers. Pirtek som helhet är idag världens största slangbussföretag. I Sverige är vi cirka 30 personer och har huvudkontor i Danderyd.

Pirtek Sweden AB är specialister på mobil tillverkning av hydraulslang på plats. Vi hjälper våra kunder i Stockholm, Mälardalen, Uppsala, Göteborg, Borås, Malmö, Helsingborg, Linköping och
Norrköping med omnejd och sedan 2008 har vi utfört mer än 20 000 uppdrag.
https://pirtek.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Halmstad
Försäljning
Företagslogga
Halmstad
Försäljning
Företagslogga