Hoppa till innehåll
NordDesign Sverige AB logotyp

NordDesign Kök söker säljare!

NordDesign Kök söker säljare! Här finns jobbet för dig som vill ha ett flexibelt arbete där du själv sätter gränserna för hur högt du kan nå!

Om företaget
Nytt kök på gamla och befintliga stommar eller smart köksrenovering, har varit NordDesigns grundkoncept sedan företaget grundades 1980. Smart köksrenovering innebär att göra allt från att byta det kunden ser (t.ex. luckor, handtag, köksbänk, diskho och stänkskydd) till att byta hela köket och allt däremellan. Det kan vara luckbyte, byte av funktion på vissa stommar eller att man börjar om med ett helt nytt kök. NordDesign tar det totala ansvaret för att köket blir klart, dvs allt från inledande mätning till platsmontering av kundens färdiga kök.
Konceptet bygger på att det är:
  • Enkelt (eftersom NordDesign mäter, ritar upp, producerar, levererar och monterar)
  • Ekonomiskt (eftersom NordDesign endast byter det som behövs)
  • Resurseffektivt, dvs ett starkt hållbarhetsfokus
Mycket har hänt sedan 1980. Då handlade det om att plocka ned och måla om befintliga luckor.
Senare började man tillverka egna luckor i egen fabrik. Idag tillverkar NordDesign måttanpassade luckor, lådor och stommar i den egna fabriken i Falkenberg, vilket ger bolaget en unik flexibilitet, närhet till kund och korta leveranstider. Sedan 2009 kan företaget även erbjuda kompletta kök med ny planlösning och måttanpassade stommar. Försäljning bedrivs i hela Sverige, Norge och Danmark genom både egna säljare och återförsäljare.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare hos NordDesign ansvarar du för hela försäljningskedjan i ditt distrikt. Merparten av kundanskaffningen sker genom att systematiskt bearbeta ditt distriktet med olika aktiviteter, men kundbesök kommer även in från hemsidan och genom rekommendationer från tidigare nöjda kunder! Försäljning sker genom hembesök där du skräddarsyr en kökslösning tillsammans med kunden utifrån deras önskemål, det kan vara alltifrån ett enklare byte av köksluckor till en helrenovering med helt nytt kök. När du och kunden kommit fram till en lösning presenterar du en offert på vad köket kommer att kosta monterat och klart. Vid ett positivt beslut från kunden mäter du upp köket och skapar en enklare ritning och därefter lägger du in köket i produktion. Du ansvarar för hela kundkontakten och efter montering, som sker av NordDesigns montörer, följer du upp affären och säkerställer att kunden är nöjd.

Arbetet passar dig som sporras av försäljning och att själv sätta gränserna för hur långt du kan nå.

Arbetet är flexibelt där du ges stor frihet att planera din egen dag, vilket så klart också ställer höga krav på disciplinen att verkligen utföra jobbet. Du utgår från din bostad och planerar själv din arbetsvecka för att uppnå bästa resultat. Exempel på aktiviteter är att delta på mässor och marknader, lägga ut flygblad och olika typer av visningar. Du måste kunna jobba när våra kunder är tillgängliga vilket kan innebära kvällsarbete och ibland även helg.

Din anställning kommer att inledas med en gedigen utbildning för att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas. Vi tror också på ett närvarande och engagerat ledarskap och samarbete mellan kollegor, vilket kommer ge dig ytterligare stöd att lyckas och möjlighet att stötta andra.

Arbetet är heltid.

Din profil
Du är en driven, disciplinerad och självgående person som har lätt för att sätta dig in i kundens behov och hitta kreativa och bra lösningar. Du har en hög social kompetens, ett stort intresse för sälj, en naturlig pondus samt ett starkt kundfokus. Då du skapar ritningar och förslag till dina kunder ser vi att du behöver datorvana och ett strukturerat arbetssätt. Det är dessutom viktigt att du är noggrann och har viss byggteknisk förståelse. En bakgrund som säljare och erfarenhet från köksbranschen är naturligtvis meriterande, men din personlighet väger tyngst. Vi ser gärna både kvinnor och män som sökande.

Vi erbjuder
Fast lön + rörlig del, friskvårdsbidrag, sälj- och mätutbildning, säljmaterial.
För tjänsten krävs B-körkort samt initial tillgång till egen bil. Möjlighet till tjänstebil finns efter provanställning.
Mer info
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (27 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare