Hoppa till innehåll
NMC Sverige AB logotyp

Försäljningschef

Försäljningschef
Sydvästra Sverige

Vill du vara delaktig i vår fortsatta expansion? Trivs du i en innovativ miljö där du får skapa och implementera säljstrategier och även tillbringa tid tillsammans med våra kunder och duktiga säljare ute på fältet? Då kan denna roll på NMC Sverige AB vara något för dig!

Vi söker nu dig som vill bli vår nya försäljningschef. Du kommer att ansvara för vår försäljningsbudget och din uppgift blir att leda, coacha och utveckla vår säljorganisation som idag består av fyra utesäljare och en innesäljare. I rollen ingår att säkerställa en fortsatt tillväxt med nya samt befintliga kunder inom våra konkurrenskraftiga produktområden på den skandinaviska marknaden.

NMC är ett stabilt och innovativt företag som ägs av ett familjeföretag i Belgien som värderar långsiktighet och tillväxt. Med innovativa och tillförlitliga produkter av hög kvalitet, erbjuder vi våra kunder optimala skumlösningar som uppfyller höga krav för tillämpningar i och runt huset, industri- och förpackningslösningar samt sport- och fritidsprodukter.

Vi erbjuder
NMC erbjuder en roll med mycket frihet under ansvar och där du kommer få vara med på vår spännande resa framåt. Du kommer som försäljningschef ha en mycket central roll i ett bolag som präglas av innovativ utveckling med fokus på kvalitet och servicekänsla i allt vi gör. Vi erbjuder givetvis marknadsmässiga villkor och möjligheten att på sikt kunna utvecklas vidare inom koncernen. Lämplig bostadsort är i regionen Getinge, Halmstad, Varberg, Kungsbacka.

Arbetsuppgifter
Som försäljningschef hos oss kommer du säkerställa vår position på den skandinaviska marknaden genom att ansvara för affärs- och försäljningsutvecklingen. Detta gör du dels genom att jobba strategiskt med kunder och marknader för att driva utvecklingen framåt, samt att coacha ditt säljteam.

Övriga uppgifter som ingår i rollen

 • Arbeta fram och implementera säljstrategier
 • Organisera/strukturera försäljningen
 • Skapa förutsättning för nya kunder och marknader
 • Vara lyhörd för nya eventuella kundapplikationer
 • Ha tätt internt samarbete med framför allt produktutvecklingsavdelningen
 • Ansvara för ett antal egna nyckelkunder

Du kommer ingå i ledningsgruppen och rapportera till Hans Aspling som är vår VD. I rollen som försäljningschef kommer du ansvara för budget, prognoser samt sälj- och kundplaner.

Vad har Hans Aspling, VD att säga om NMC? 

"Som försäljningschef på NMC Sverige AB kommer du ingå i en organisation med ambitiösa, målinriktade och hjälpsamma kollegor där vårt agerande styrs av kvalitet- och kundfokus. Här får du mycket frihet under ansvar och som del i företagets ledningsgrupp kommer du vara med i att driva företagets utveckling framåt både strategiskt och operativt.

Här på NMC erbjuds du en roll i ett internationellt företag med spännande tillväxtmöjligheter där en viktig del av vårt strategiska arbete är innovativa produktlösningar som tas fram genom ett nära samarbete med vår R&D avdelning i Belgien. Jag ser fram emot din ansökan till oss!"

Läs mer om vad Hans kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/nmc/nmc-forsaljningschef

Din profil
Vi söker dig som är affärsorienterad med förmåga att utveckla strategiska kunder och nya segment. Vi ser också att du har lätt för att komma med nya utvecklande idéer. Som ledare är du trygg, stabil och tydlig med fokus på både individen samt utveckling av verksamheten. Du är en person som leder genom att själv vara ett föredöme.

Du är strukturerad, målmedveten och kan arbeta självständigt med eget budgetansvar. Du har tidigare lyckats med att nå uppsatta säljmål ihop med dina säljkollegor. Att ha ett högt engagemang och god kvalitet i ditt arbete är en självklarhet och du gillar att jobba med långsiktiga säljprocesser med skräddarsydda lösningar.

Kvalifikationer

 • Du är kommunikativ, driven, nyfiken och har en teknisk förståelse
 • Ser affärspotential i utmaningarna och vill göra skillnad
 • Tidigare erfarenhet som säljchef eller som Key Account Manager på hög nivå
 • För att lyckas skall du vara en teamplayer och ha förmågan att coacha, styra samt följa upp säljkåren
 • Behärskar svenska och engelska
 • Har du en akademisk utbildning är det meriterande

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson, 0708-12 88 88.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
NMC är ett ledande internationellt och tillväxtorienterat företag inom syntetiskt skum som erbjuder komfort och skydd för ett bättre liv. NMC som grundades 1950, utvecklar, tillverkar och marknadsför syntetiska skumprodukter. Våra över 1 600 medarbetare på 25 platser över hela världen strävar efter att utveckla innovativa och tillförlitliga produkter av hög kvalitet som backas upp med kompletta servicepaket.

Läs mer om företaget och koncernen på https://nmc-nomafoam.com/sv/

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 apr. 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare