Kundmottagare/Skadereglerare

Kundmottagare/Skadereglerare

Hej, Vill du jobba med oss?

MotorHalland rekryterar nu in ny personal för de tjänster vi ser behov av då vi kontinuerligt växer för framtiden.

Vi söker dig som vill jobba på en av Sveriges modernaste bilanläggningar, har ett brinnande intresse för bilar, drivs av nyfikenhet, vilja att lösa intressanta problem och en stark önskan om att ge bra service!

Vill Du vara med och skapa den bästa Eftermarknaden i Halland?


Vi söker nu en kundmottagare/skadereglerare för omedelbar anställning.

Tjänstebeskrivning:
Som
kundmottagare/skadereglerare älskar du att möta människor och ge service i världsklass. Tjänsten inbegriper att du tar emot bil för skadebesiktning, ev. kör in bilen vid mer omfattande skadevärdering, utvärderar skadans omfattning, upprättar jobbkalkyler och arbetsunderlag, svarar på ev. prisförfrågningar (i samarbete med verkstaden), hanterar försäkringsfrågor, kontaktar försäkringsbolag samt är kundens kontaktperson medan bilen är på reparation. Du ska se till att våra kunder blir 100% nöjda med hanteringen/reparationen av deras bilskador.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har vana av bilskadeanalys, god kännedom om fordonsbranschen och gärna har jobbat med reparationer och/eller service av personbilar. Du ska minst ha B-körkort. Arbetet kräver att du har god datorvana och har lätt för att samarbeta med kollegor. Som person vill vi att du är engagerad i ditt jobb, dina medarbetare och har en stark ansvarskänsla. För att klara jobbet som bilskadereglerare på ett bra sätt krävs noggrannhet och att du har förmågan att arbeta självständigt samt är serviceinriktad.
Det är också viktigt att du har god vana att hantera och följa rutiner. Det är meriterande, men inget krav, om du har kunskaper inom karosseri och lack samt kännedom om de program vi jobbar i; Cabas, Cabplan och Automaster.
Att jobba med oss:
Vi utvecklas ständigt och
tycker att det både är en självklarhet och dessutom roligt. Både anställda såväl som företag behöver förändring och utveckling för att må bra och detta är något vi prioriterar högt. Att vårda både våra kunder och vår personal är vad som ger oss framgång.
Vi vill hjälpa dig att utvecklas och trivas och vi räknar med att du vill bidra till vår utveckling. Det är en viktig del i vår företagskultur. Att ta vara på erfarenheter, tankar och idéer gör att vi lär av varandra. Det är så vi utvecklas och vårt mål är att fortsätta att vara den bästa återförsäljaren i Halmstad. MotorHalland erbjuder dig ett mycketomväxlande och stimulerande arbete i ett expansivt företag. Självklart får du all den utbildning och information du behöver för att lyckas i din arbetsposition. Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning:
Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:
Vi rekryterar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Ansökan mailas till: patrik.lindell@motorhalland.se

Märk ansökan "kundmottagare/skadereglerare".
Sista ansökningsdag: 2023-03-01.

Frågor?
Vid frågor om tjänsten kontaktas skadeverkstadschef Patrik Lindell, 035-180788 alternativt patrik.lindell@motorhalland.se
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.motorhalland.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ända sedan 1952, då bolaget registrerades, har vi på Motor AB Halland sålt nya och begagnade bilar, utfört service och levererat tillbehör och reservdelar. Vi har hela tiden utvecklat verksamheten för att ge våra kunder möjlighet till ett enkelt, personligt och ekonomiskt hållbart bilägande. Vi gör allt för att tillgodose våra kunder med den bästa servicen samt att hela tiden utveckla vår personal och medarbetare för att skapa en optimal arbetsplats.

MotorHalland är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Skoda, SEAT och CUPRA. I vår 12.000 m2 stora bilanläggning hittar du ett rikt utbud nya bilmodeller samt även ett stort och varierat utbud av begagnade bilar. MotorHalland är även återförsäljare för Scania Lastbilar och Bussar.

MOTORHALLAND BEDRIVER VERKSAMHET PÅ TRE ADRESSER:

Bäckagårdsvägen 121, Halmstad.
Huvudkontor och försäljning av nya person- och transportbilar samt begagnade bilar.
Huvudlager av reservdelar och tillbehör samt reparations- och serviceverksamhet.

Laholmsvägen 86 i Halmstad
. Försäljning, reparationer och service av Scania-fordon.

Lagavägen i Laholm
. Reparation- och serviceverkstad för person- och transportbilar.

Välkommen till Team MotorHalland