Bilplåtslagare/Skadetekniker

Bilplåtslagare/Skadetekniker

Vi söker nu Bilplåtslagare/Skadetekniker

MotorHalland rekryterar nu in ny personal för de tjänster vi ser behov av då vi kontinuerligt växer för framtiden.

Vi söker dig som vill jobba på en av Sveriges modernaste bilanläggningar, har ett brinnande intresse för bilar, drivs av nyfikenhet, vilja att lösa intressanta problem och en stark önskan om att ge bra service!

Vill Du vara med och skapa den bästa Eftermarknaden i Halland?


Vi söker nu Bilplåtslagare/Skadetekniker för omedelbar anställning.

Tjänstebeskrivning:

Som plåtslagare/skadetekniker hos oss ingår du i ett team av duktiga skadereparatörer vars huvudsakliga uppgift är att återställa bilarna till sitt ursprungliga skick samt tillgodose våra kunders behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar/lätta transportbilar.

Det är viktigt att våra kunder blir 100% nöjda med hanteringen/reparationen av deras bilskador och du är en viktigt länk i detta arbete. Din känsla för kvalitet är därför väldigt viktig.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du som söker har fordonsteknisk utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att reparera bilar av märkena Volkswagen, Audi, Seat, Cupra eller Skoda. Vi förutsätter att du är en van användare av datorer då du kommer att jobba i ett flertal program såsom Automaster, Elsa och Cabas.
Du behärskar svenska i såväl tal som skrift samt innehar minst
B-körkort. Som person ser vi att du är noggrann, har ett stort engagemang och en stark ansvarskänsla.

Då man på en skadeverkstad arbetar mycket gemensamt är det viktigt att ha lätt för att samarbeta med sina kollegor. Du ska vilja göra det lilla extra för kunden och ha förmåga att jobba självständigt med en hög
servicegrad genom alla led i processen. Tidigare erfarenhet som bilplåtslagare/skadetekniker är meriterande.

Att jobba med oss:
Vi utvecklas ständigt och tycker att det både är en självklarhet och dessutom roligt. Både anställda såväl som företag behöver förändring och utveckling för att må bra och detta är något vi prioriterar högt. Att vårda både våra kunder och vår personal är vad som ger oss framgång. Vi vill hjälpa dig att utvecklas och trivas och vi räknar med att du vill bidra till vår utveckling. Det är en viktig del i vår företagskultur. Att ta vara på erfarenheter, tankar och idéer gör att vi lär av varandra. Det är så vi utvecklas och vårt mål är att fortsätta att vara den bästa återförsäljaren i Halmstad.
MotorHalland erbjuder dig ett mycket
omväxlande och stimulerande arbete i ett expansivt företag. Självklart får du all den utbildning och information du behöver för att lyckas i din arbetsposition. Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning:
Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:
Vi rekryterar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Ansökan mailas till: patrik.lindell@motorhalland.se

Märk ansökan "Bilplåtslagare/Skadetekniker".
Sista ansökningsdag: 2023-03-01.

Frågor?
Vid frågor om tjänsten kontaktas skadeverkstadschef Patrik Lindell, 035-180788 alternativt patrik.lindell@motorhalland.se
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.motorhalland.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ända sedan 1952, då bolaget registrerades, har vi på Motor AB Halland sålt nya och begagnade bilar, utfört service och levererat tillbehör och reservdelar. Vi har hela tiden utvecklat verksamheten för att ge våra kunder möjlighet till ett enkelt, personligt och ekonomiskt hållbart bilägande. Vi gör allt för att tillgodose våra kunder med den bästa servicen samt att hela tiden utveckla vår personal och medarbetare för att skapa en optimal arbetsplats.

MotorHalland är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Skoda, SEAT och CUPRA. I vår 12.000 m2 stora bilanläggning hittar du ett rikt utbud nya bilmodeller samt även ett stort och varierat utbud av begagnade bilar. MotorHalland är även återförsäljare för Scania Lastbilar och Bussar.

MOTORHALLAND BEDRIVER VERKSAMHET PÅ TRE ADRESSER:

Bäckagårdsvägen 121, Halmstad.
Huvudkontor och försäljning av nya person- och transportbilar samt begagnade bilar.
Huvudlager av reservdelar och tillbehör samt reparations- och serviceverksamhet.

Laholmsvägen 86 i Halmstad
. Försäljning, reparationer och service av Scania-fordon.

Lagavägen i Laholm
. Reparation- och serviceverkstad för person- och transportbilar.

Välkommen till Team MotorHalland