Hoppa till innehåll
Maxkompetens logotyp

Tekniskt intresserad operatör sökes till Grafiska Broschyrbolaget

Ansök nu

Är du social och tekniska intresserad? Tycker du om en varierande arbetsplats? Vi söker dig som vill arbeta med bokbinderi på ett företag där kvalitet & arbetsmiljö står i fokus. Du välkomnas till ett familjärt bolag med snabba beslutsvägar!

Dina arbetsuppgifter
Kommer att bestå av bokbinderitjänster med inriktning på kvalitet, service och leveranssäkerhet. Den huvudsakliga verksamheten är skärning, falsning, klammring, limbindning och adressering. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat gäng på 10 personer.

Din profil
Du behöver ha ett stort tekniskt intresse.
Kunna ställa om och vara flexibel.
Arbeta bra i team och även individuellt.
Ha en stark vilja att lära dig nytt.

Det är meriterande ifall du har erfarenhet av den grafiska branschen och bokbinderi. Det är även ett stort plus ifall du har erfarenhet av limbindarmaskinarbete och skärning.

Övrig information
Placeringsort: Halmstad
Start: Omgående
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, Dagtid
Lön: Individuell lönesättning

Grafiska Broschyrbolaget har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Sara Hollsten på telefon 0733-20 56 33 eller via mail sara.hollsten@maxkompetens.se
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!
Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Grafiska Broschyrbolaget startades 1980 i Halmstad.
1999 hade verksamheten vuxit sig för stor och man byggde helt nya lokaler i Kistinge strax söder om Halmstad. Därefter har företagets teknik och kompetens utvecklats successivt. En allt större kundkrets har gått hand i hand med nya maskiner.
2010 lämnade företagets grundare verksamheten. Numera drivs och ägs Grafiska Broschyrbolaget av Mikael Almlöf och Håkan Wihov som funnits i företaget under lång tid. Idag har företaget 10 anställda.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare