Hoppa till innehåll
Maxkompetens logotyp

Erfaren CE-chaufför sökes till Halmstad Delivery

Ansök nu

Är du en strukturerad förare med ett starkt eget driv? Vill du kunna planera dina arbetsdagar själv? Då ska du söka tjänsten som CE-chaufför hos expanderande Halmstad Delivery!

Dina arbetsuppgifter
Kommer att bestå av styckegodskörningar i Hallands län där du utgår ifrån härliga, nybyggda lokaler. Du planerar din dag själv och stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Din profil
För att lyckas i rollen som CE-chaufför bör du vara:

Mycket flexibel
Strukturerad
Pålitlig
Inneha CE-kort
Inneha ADR och YKB

Det är meriterande med truckkort.

Övrig information
Placeringsort: Halmstad
Start: Omgående
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid
Lön: Enligt kollektivavtal

Halmstad Delivery har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Sara Hollsten på telefon 0733-20 56 33 eller via mail sara.hollsten@maxkompetens.se
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!
Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Med framtidens logistikcenter har vi nu stärkt vår position i Halland som logistikexpert med ett toppmodernt lager på 6000m². Med vårt logistikcenter kommer vi kunna möta våra kunders förändrade verklighet, öka våra möjligheter att erbjuda skräddarsydda lösningar för kunder specifika behov. Men även att utöka vår förmåga att erbjuda smarta och hållbara logistiklösningar samt förenkla och effektivisera distributionsflöden för våra kunder.

Vår största drivkraft är att uppfylla våra kunders löften till sina kunder. Att stärka deras konkurrensfördelar både när det gäller tillgänglighet och effektivitet. Vi har tagit nästa steg i vår resa och har byggt ett nytt logistikcenter för att möta framtidens behov inom supply chain. Med vårt logistikcenter i Halmstad ökar vi vår förmåga att erbjuda smarta och hållbara logistiklösningar. Vår erfarenhet och kunskap har gjort oss till en pålitlig samarbetspartner och en ledande aktör inom distribution och lagerhållning.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare