Tekniker för service och underhåll, Halmstad

Tekniker för service och underhåll, Halmstad

Har du ett genuint intresse för teknik, service och felsökning och har erfarenhet av rollen som maskin- eller servicetekniker? Till vår kund i Halmstad med verksamhet inom livsmedelsproduktion söker vi nu en duktig och teamorienterad tekniker!

Som tekniker kommer du att ingå i ett team på sex personer som arbetar med att sköta service, felsökning, reparation samt underhåll av maskiner och fastigheter.
Tjänsten är på heltid och dagtid med start omgående eller enligt överenskommelse.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete som servicetekniker, vi ser gärna att du har kunskap inom pneumatik, svets och plåtarbeten.
Du är en teknikintresserad problemlösare som trivs med att ingå i ett team och samarbeta med andra. I ditt arbete är du engagerad, självgående och serviceinriktad.
Krav på B-körkort.

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad och kallad till en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Logent
Telefon 0841003161
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Vi finns på ett 30-tal orter i Sverige och vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3800 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!