Hoppa till innehåll
Logent logotyp

Laborant inom tappningslabb

Publiceringsdatum
05 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Logent
Telefon
Ansök nu
Laborant till skiftgång inklusive nattskift sökes med start omgående.

Om tjänsten:
Tjänsten är som laborant på ett livsmedelsföretag beläget i centrala Halmstad. Familjeföretaget producerar öl, cider, läsk och vatten fördelat på flera produktionslinjer.

Vi söker en laborant för kvalitetskontroll till vårt tappningslaboratorium. Arbetet innebär att man arbetar parallellt med produktionspersonalen och gör löpande kontroll av både produkter och instrument/maskiner på dags- och veckobasis. Lättare service av utrustning samt underhåll av laboratoriet ingår också.

Om dig:
Vi söker en energisk person med god initiativförmåga och god kondition, som kan fatta snabba beslut, då arbetet ofta sker i ett högt tempo. Samarbete och kommunikationsförmåga är också viktiga egenskaper liksom att kunna dokumentera sitt arbete.

Erfarenhet från livsmedelsproduktion eller livsmedelshantering är ett krav.

Grundläggande laboratorieerfarenheter så som titreringar, pipettering och användning av vanligt förekommande laboratorieutrustning är meriterande, samt erfarenhet från mikrobiologisk provtagning.

Tunga lyft förekommer.

Arbetstiden är fördelat på treskift och tvåskift, även helgarbete kan bli aktuellt.

Urvalsarbetet sker löpande och lämplig kandidat kan komma att anställas innan sista ansökningsdag omgående.

Om ansökan:

Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Logent logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 april 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3000 anställda i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!