Grönytearbetare, Halmstad

Grönytearbetare, Halmstad

Om tjänsten

Som grönytearbetare arbetar du utomhus med fokus att sköta om utemiljöer, där du i huvudsak kommer arbeta med ogräsrensning. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är skötsel av planteringar, gräsmattor och häckar. Du kommer vara med och bidra samt ansvara för att skapa trivsamma utemiljöer och vårda dessa.

Vi kan erbjuda dig goda möjligheter hos Sveriges ledande företag inom skötselarbete.

Tjänsten innefattar arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö; ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av buskar och träd med mera.

Arbetet är förlagt dagtid, måndag-fredag.

Om kunden

Vår kund är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplantering av utemiljöer som ägnar sig åt att förvalta och ta god hand om sina kunders fastigheter för en välvårdad utemiljö. Det gäller samtliga ytor som kan finnas runtom en fastighet; miljöstationer, runt entréer, gångvägar, lekplatser och planteringar.
  Din profil

  Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av grönyteskötsel. Som person är du driven och strukturerad i ditt arbetssätt, samt att du tar stort ansvar för ditt arbete och hur du utför ditt arbete. Arbetet sker oftast i grupp vilket gör det viktigt att du har god samarbetsförmåga och initiativtagande. Du ska även vara serviceinriktad och vara mån om att alltid utföra ett bra arbete.

  Krav för tjänsten:
  • B-körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  Mediterande:
  • Behörighet och erfarenhet av röjsåg och andra grönytemaskiner.
  Om ansökan:

  Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kommer tillsättas till våren med start någon gång under april och maj månad. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

  Välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Kontaktperson Logent
  Telefon 0841003161
  Område Halmstad
  Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (23 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Vi finns på ett 30-tal orter i Sverige och vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3800 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!