Extrapersonal sökes till kund i Halmstad

Extrapersonal sökes till kund i Halmstad

Vi söker dig som är intresserad av extraarbete. Arbetsuppgifter som förekommer är arbete i produktion med plock och pack inom livsmedelsbranschen. Gemensamt för alla kunder är att vi kan komma att höra av oss med kort varsel för att täcka upp för ordinarie personal vid exempelvis sjukfrånvaro.

Vi erbjuder dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% att arbeta extra hos oss. Kanske studerar du, driver egen verksamhet eller har ett annat arbete på deltid som gör att du vill bli en del av vår arbetsstyrka några dagar i veckan.

Arbetstiderna är förlagda både dag- och kvällstid under veckodagar.

Vi ser att du har möjlighet att arbeta 1-3 pass per vecka.

Vi söker dig som kan arbeta i ett högt tempo, vara noggrann och tar egna initiativ. För att lyckas i rollen ska du vara flexibel, ansvarstagande och ha ett öga för detaljer. Vidare ser vi även att du har en känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och inte är rädd för att ta i.

Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult.

Krav:
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Körkort och tillgång till bil
Om ansökan:

Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Logent
Telefon 0841003161
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 13 mars 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Vi finns på ett 30-tal orter i Sverige och vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3800 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!