Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Vill du jobba som receptionist i sommar?

Ansök nu
Vi söker just nu en receptionist till vår kund i Halmstad för ett semestervikariat

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som receptionist är ett roligt arbete som ger dig meriterande erfarenheter, värdefull kunskap och nya kontakter.

Du kommer att vara ansiktet utåt och ta emot besökare via telefon och mail. Du kommer även att ansvara för posthantering och leveranser samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Vem söker vi?

Du har ett högt servicetänk och är strukturerad i ditt arbete. Du är initiativtagande och tar tag i saker du uppmärksammar. Vidare har du god datavana, svenska språket behärska du flytande i tal och skrift

Tjänsten är ett semestervikariat och på heltid under veckorna 27-31.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchef Annette Klang 0722-541373. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska in

Ansökan
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare