Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Vill du bli vår poolare i Halmstad och Falkenberg?

Ansök nu
Nu söker vi flexibla kandidater till vår bemanningspool, vi söker dig som kan tänka dig att jobba hos flertal av våra kunder i Halmstad och Falkenberg!

Ett glatt humör och en vilja att lära sig lite av allt är det som krävs!

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi har flertal kunder runt omkring Halmstad och Falkenberg som behöver dig som kan hoppa in och arbeta heltid där behovet finns. Arbetet kommer att vara varierande inom olika branscher. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi söker engagerad personal till uppdrag så som:
  • Lagerarbete
  • Industri/produktion
  • Truckförare
Din profil

Vi välkomnar dig som är pigg och nyfiken som vill lära dig mer i arbetslivet. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbeten.

Krav är att du har truckkort och B-körkort samt tillgång till egen bil.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid

Arbetet är förlagt måndag till fredag.

Halmstad och Falkenberg

Information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så sök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos våra kunder. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Ahlabo via e-post: frida.ahlabo@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare