Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Vi söker en självgående och erfaren målare !

Vill du arbeta på en arbetsplats med varierande uppdrag som kan leverera hantverk i hög klass? Vi söker en erfaren målare med flera års erfarenhet inom måleriyrket. Du behöver kunna uppvisa att du tidigare arbetat som målare.

Du kommer vara anställd av oss på Lernia och uthyrd som konsult!

Personliga egenskaper
Du har sedan tidigare jobbat som målare. Som person är du positiv och engagerad och har inga problem med att hugga i och arbeta hårt. Du ska ha lätt för att lära dig nya saker, vara driven och kunna leverera god kvalitet även i ett högt arbetstempo. Du behöver vara noggrann och kunna jobba självständigt. Andra viktiga egenskaper är samarbete och det värderas högt.

Kvalifikationer:
  • Erfarenhet av måleri
  • Gymnasial utbildning Bygg & Anläggningsprogrammet med inriktning måleri
  • Liftkort
  • B- körkort
Arbetstider: Dagtid

Start: Enligt överenskommelse.

Tjänstgöringsort: Halmstad

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
17 apr. 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare