Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Teknisk och driven person sökes till vår kund

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på ankomst avdelningen på ett lager vilket kräver noggrannhet och uppmärksamhet, där ordning och reda är en viktig egenskap.

Din bakgrund

Vi söker dig som har som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du är noggrann och alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Har du ett tekniskt intresse ser vi detta som ett plus. Goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Du som söker ska vara teknisk lagd och gärna ha arbetat på ett lager tidigare. Du behöver vara noggrann och flexibel och ha en blick för vad som behövs göras. Du kan arbeta både självständigt samt i grupp. I rollen som uthyrd konsult behöver du vara flexibel och nyfiken, samt snabblärd och positiv. Detta jobb kräver även att man är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, fingerfärdig och kan hålla fokus.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Halmstad

Tillträdesdag

Omgående/ efter överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta annette.klang@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Är du en kvalitetsmedveten och noggrann person som vill arbeta på ett lager med ankomst och lagerhantering? Låter detta intressant för dig? Vänta inte med din ansökan utan sök nu!

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos våra kunder.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare