Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Teknisk design och säljsupport till Coromatic

Ansök nu
Nu söker vi på Lernia efter Coromatics nästa stjärna inom teknisk design & Säljsupport!

Vill du jobba arbeta med att designa och kalkylera kraftförsörjningssystem med inriktning reservkraft för att säkra våra kunders kritiska verksamhet? Trivs du med att arbeta med engagerade och kunniga kollegor som delar med sig och hjälper varandra?

Hos Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och bidra till att kritiska verksamheter som till exempel sjukhus och räddningstjänster kan driva sin verksamhet utan avbrott.

Om rollen

Inom Technical Design är vår uppgift att erbjuda våra kunder funktionella och optimala lösningar inom kraftförsörjning, genom att ta fram, dokumentera och prissätta tekniska systemlösningar. Som Technical Presale är din uppgift att utarbeta tekniska underlag och kostnadskalkyler för kraftapplikationer med fokus på reservkraft.

Du agerar teknisk rådgivare till kunden och våra säljare för att skapa en lösning med rätt affärsmässig balans mellan lösning, kvalitet och kostnad enligt kundens önskemål. I rollen ingår mycket kontakt med både kunder, kollegor, konsulter och leverantörer. I Technical Design blir du del av ett starkt team med mycket kompetens, kundfokus och engagemang som stöttar varandra.

Vem är du?

För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:
  • Gymnasieutbildning inom elkraft eller motsvarande
  • Arbetslivserfarenhet från elkraftsbranschen
  • Gärna med erfarenhet av kalkylering av elinstallationer
  • God vana att arbeta i MS Office
  • Affärssvenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Erfarenhet av kalkylering/teknisk projektering är meriterande
På Coromatic står utveckling i fokus - grunden för att vi ska kunna utföra vårt viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling. Därför är ditt intresse och engagemang för ditt område viktigt för att trivas hos oss. Vi letar efter dig som är strukturerad och noggrann. Du har ett väl utvecklat affärsmannarskap och är effektiv i ditt arbetssätt.

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats

Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Technical Presale Critical Power hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Frida Ahlabo via e-post: frida.ahlabo@lernia.se.

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare