Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Sommar jobb inom lager industri

Ansök nu
Nu närmar sig planeringen för semester tiderna och vi på Lernia söker dig som vill sommarjobba inom lager och industri ute hos våra kunder runt om i Halmstad/Hylte/ Laholm.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi har flertal kunder runt omkring Halmstad och Hylte som behöver dig som kan hoppa någon/några gånger i veckan och/eller kan arbeta heltid under sommaren. Arbetet kommer att vara varierande inom olika branscher. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi söker engagerad personal till uppdrag så som:
  • Lagerarbete
  • Industri/produktion
  • Ordermottagning
  • Truckförare
Din profil

Vi välkomnar dig som är pigg och nyfiken som vill lära dig mer i arbetslivet. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbeten. Även meriterande om du har truckkort, traverskort och B-körkort samt tillgång till egen bil.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Timanställning/Heltid

Arbetet är förlagt måndag till fredag.

Halmstad/Hylte/Laholm

Information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så sök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos våra kunder. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Ahlabo via e-post: frida.ahlabo@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare