Skickliga fordonsmekaniker sökes till kund i Halmstad

Skickliga fordonsmekaniker sökes till kund i Halmstad

Är du en driven person som är på jakt efter ett nytt jobb? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Lernia flertal fordonsmekaniker till vår kund i Halmstad. Här finns det utmärkta möjligheter att utvecklas och avancera. Är det dig vi söker?

Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Det dagliga arbetet går främst ut på att montera olika typer av fordonskomponenter. Som fordonsmekaniker arbetar du med karossarbeten, installation av elektrisk utrustning samt att tillbehörsutrusta bilar. Du kommer dessutom att bidra till att kontrollera att fordonen uppfyller miljö- och säkerhetskrav samt färdigställa nya bilar för leverans.

Kvalifikationer

Vi på Lernia söker dig som har du erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker, verkstadsarbete eller underhåll. Samt erfarenhet av fordonsservice, reparationer, service och reparation av bilar.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda.

Krav:
  • B - körkort
  • God svenska i både tal och skrift
Om vår kund

Kunden är ett framgångsrikt, välkänt och skandinaviskt företag som verkar inom fordonsbranschen. De arbetar huvudsakligen med skräddasydda billogistisklösningar och håller till i ljusa och moderna lokaler Halmstad hamn.

Kontaktuppgifter och ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta konsultchef Frida Ahlabo via e-post: frida.ahlabo@lernia.se eller telefonnummer: 0721733732. om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: 6 månader med chans till övergång hos kund

Placeringsort: Halmstad

Typ av anställning: visstidsanställning

Tillsättning: enligt överenskommelse

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.