Serviceminded redovisningsassistent till Halmstad

Serviceminded redovisningsassistent till Halmstad

Är det dags att anta en ny utmaning?

Vill du utveckla dina kunskaper inom redovisning och få en inblick i arbetet på en redovisningsbyrå? Då kan det här vara rätt tjänst för dig. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Vad innebär rollen?

Du som söker har som minst en gymnasieutbildning, är strukturerad, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga, samt att du är intresserad av ekonomi, företagande och redovisning.

Du är mån om att upprätthålla en god kvalitet i ditt arbete samt att du snabbt kan sätta dig in i nya situationer. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska. Du ska kunna planera din egen tid, du tar ansvar för dina arbetsuppgifter men förstår vikten av att fråga om hjälp vid behov. Det är viktigare att du har rätt personlighet och god social kompetens mer än att du har gedigen arbetslivserfarenhet.

Vem söker vi?

För att trivas i rollen som redovisningsassistent hos vår kund måste du vara strukturerad, ordningsam, kvalitetsmedveten, snabb och tycka om att ta eget ansvar. Det är viktigt att du har ett trevligt bemötande och är serviceminded samt är lyhörd och lojal. Arbetet är omväxlande, utmanade och ett roligt arbete i en bred roll där du har möjlighet att vidareutveckla dina kunskaper inom din yrkesroll.

Att behärska svenska i tal och skrift är ett krav i och med mycket kundkontakt och hantering av många olika kontaktytor. Vi söker dig som gillar att arbeta med siffror och tycker om att träffa människor.

Information

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast, tjänsterna kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till rekryterare Annette Klang, annette.klang@lernia.se

Tillträde enligt överenskommelse

Tjänsterna är på heltid i Halmstad

Varmt välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.