Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Rutinerad maskinoperatör till Halmstad!!

Ansök nu
Har du erfarenhet inom industrin och söker nya spännande utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka till oss! Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi maskinoperatörer med tekniskt intresse. Just nu söker vi en rutinerad maskinoperatör som har kvalitetskänsla och fingerspetskänsla. Du kommer att jobba i tidig fas av produktionsflödet och säkerställa att produktion materialet har högsta kvalitet inför nästa bearbetning. Du är orädd som person och trivs att vara längst fram i produktionsledet.

Arbetsuppgifter

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ansvara för den dagliga driften, övervaka maskinen och göra planerade insatser samt säkerställa kvaliteten i den tillverkade produkten.

Formell kompetens

B-körkort.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
Truckkort B1

Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker har en industriteknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet av liknande arbete inom industrin. Du är en person som trivs i en produktionsmiljö och värdesätter att ha ordning och reda runt omkring dig. Har du erfarenhet inom Lean produktion så är det väldigt meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker har ett trevligt bemötande och är energisk som person. Du är engagerad och noggrann samt mån om att göra ett bra jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du skall kunna arbeta både självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Du har lätt för att fokusera och har ett öga för detaljer då vår kund har höga kvalitetskrav.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid/ Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så Välkommen med Din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare