Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Montörer till fordonsindustrin

Ansök nu
Montör till fordonsindustrin i Halmstad!

Är du en tålmodig person med ett stort intresse för fordonsmontering? I rollen som montör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Om tjänsten

I rollen som montör kommer du att lära dig mycket om företagets verksamhet och hur fordonsbranschen fungerar i stort. Det dagliga arbetet går främst ut på att montera olika typer av fordonskomponenter.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 7-15.30. Du kommer att arbeta i nyrenoverade, moderna och fräscha lokaler i Halmstad.

Vem söker vi?

Till rollen som montör söker vi framförallt dig som är en tålmodig och engagerad person som motiveras av möjligheten att utvecklas. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av montering, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som tekniker eller montör.

Krav:
  • B - körkort
  • Erfarenhet inom fordonsindustrin
  • God svenska i både tal och skrift
Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Frida Ahlabo på e-post: frida.ahlabo@lernia.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare