Hygienoperatör till trevlig kund i Halmstad!

Hygienoperatör till trevlig kund i Halmstad!

Arbetsuppgifter

Det är viktigt att du är självgående och är driven som person då arbetet innebär mkt eget ansvar och jobbar mot uppsatta deadlines i en pågående produktion. Som hygienoperatör i produktionslinjen är det fysiskt krävande arbete med obekväma arbetsställningar, varma utrymmen. Du kommer att arbete självständig men du har personal runtomkring dig som är behjälpliga.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • God fysik
  • Ansvarstagande och noggrann
  • Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
  • Truckkort A+B
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Halmstad

Dagtid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och just nu söker vi en hygienoperatör till en trevlig kund i Halmstad. Du kommer att jobba med rengöring av tankar och kar samt andra kringliggande ytor i en ständigt pågående produktionslinje. Produktion inom livsmedel ställer höga krav på hygien. Du kommer att jobba mot högt uppsatta livsmedelshygien och det är viktigt att du har erfarenhet inom livsmedelshygien. Du kommer även att vara behjälplig med produktionsmaterial till produktionen och för och