Hoppa till innehåll
Lernia rekrytering logotyp

Underhållsmekaniker till trevlig kund i Halmstad!!

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som underhållsmekaniker kommer du att arbeta med felsökning av akut- och förebyggande reparation och underhåll av industrimaskiner. Vidare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att bereda, planera, genomföra och ansvara för underhålls- och förbättringsarbeten i enlighet med gällande rutiner. Det är viktigt att du känner dig trygg i rollen som underhållsmekaniker då du självständigt kommer att ansvara för, samt driva processer. Du bör ha erfarenhet och grunder inom kraftöverföring vad gäller transmission, axlar och kedjor samt erfarenhet av svets.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb. I ditt arbetssätt är du lugn och metodisk samt har ett högt säkerhetstänkande. Vidare är du handlingskraftig person och du kan både arbeta självständigt och i team. Du är social och har lätt för att utrycka dig både skriftligt och muntligt.

Formell Kompetens
 • Du har tidigare erfarenhet som underhållsmekaniker eller likande arbete,
 • Du är praktisk, orädd och tycker om att lösa tekniska problem
 • Svetskunskaper i TIG, Pinne, dock meriterande i rostfritt
 • Heta arbeten
 • Du behärskar svenska i både tal och skrift och har god datorvana.
Meriterande
 • Erfarenhet av elektronik är en extra merit
 • Arbetat inom tillverkningsindustrin
 • Du har god vana av att planera och strukturera
 • God fysik och klarar tempoväxlingar i arbetet
 • Du innehar truckkort och travers
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
 • Visstidsanställning med goda möjligheter till övergång till kund
 • Anställningsform / Heltid / Dagtid
 • Tjänstgöringsort / Halmstad
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Anställningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Shkodran Zejneli: 0722541350, mail: Shkodran.zejneli@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi underhållsmekaniker för längre uppdrag i Halmstad. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men vara uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad och mkt goda möjligheter till övertag av kund.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare