Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Servicemontör till kund i Halmstad.

Publiceringsdatum
25 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara vår kunds nästa hjälte? Bli vår kunds servicemontör och rädda dagen med dina tekniska superkrafter! Låt ditt lekfulla sinne och färdigheter i service göra skillnad för våra kunder. Sök nu och bli en del av vårt team!

Arbetsuppgifter

Som servicemontör kommer du att arbeta både i verkstad och ute hos kunder med att serva och underhålla kundens produkter. Arbete är fysiskt krävande och ställer höga krav på god fysik. Arbetet är förlagt i Halmstad men resor och övernattningar förekommer i tjänsten. B-körkort är kvar.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som är en äventyrlig problemlösare med ett öga för detaljer! Som servicemontör hos vår kund behöver du ha erfarenhet av att arbeta med reparation och underhåll av teknisk utrustning. Du har kunskaper inom mekanik samt en relevant utbildning inom området. Dessutom är du en kommunikativ lagspelare som trivs med att jobba både självständigt och i team. Så om du är redo att ta dig an spännande utmaningar, är det dig vi letar efter!

Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta konsultchef Frida Ahlabo via e-post: frida.ahlabo@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Kort om uppdraget

Uppdragslängd: Visstid på 6 månader

Placeringsort: Halmstad

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 april 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.