Hoppa till innehåll

Serveringspersonal sökes till Wapnö

Nu söker vi på Lernia serveringspersonal till vår kund Wapnö!

Om företaget

Wapnö Gård, strax utanför Halmstad har vi i mer än 20 år utvecklat gårdens eget kretslopp. Det har lett till bra och goda produkter nära dig. Tjugo års arbete har också lett till ladugårdar med bästa komforten för våra kor och deras kalvar. Betesdrift ger biologisk mångfald i naturen. Med eget kretslopp, biogas, biodrivmedel, solcellspark och cirkulär ekonomi producerar vi god och miljösmart mat som du kan äta med gott samvete.

Vi vill ha en varm, glad och gemytlig arbetsplats så vi sätter stor vikt i er personlighet och attityd mot gäster och kollegor

Om tjänsten

Du behöver ha en väl utvecklad känsla för förstklassig service, gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kan jobba både i team och självständigt. Du gillar att ge bästa möjliga service till våra gäster.

OM DIG

Positiv inställning med en servicekänsla i ryggmärgen och glimten i ögat är egenskaper vi värdesätter högt. Som person är du snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig som är över 18 år, är självgående, snabblärd, stresstålig och har ett intresse för mat och dryck.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker behöver vara en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant och bra jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Om anställningen
  • Placeringsort: Halmstad
  • Arbetstider: Flexibel
  • Tillträde: Omgående eller enligt ök.
  • Anställningsform: Timanställning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor om tjänsten - kontakta karin.ludvigsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec. 2023 (18 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Hässleholm
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Uddevalla
Industri & Anläggning
Företagslogga