Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Hungrig på extrajobb? Bli en del av vårt team som kockbiträde

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker dig som vill arbeta extra som kockbiträde som har ett gediget intresse för matlagning och förstår råvarans betydelse.

Som kockbiträde hos vår kund ansvarar du för att tillaga, förbereda, och servera inspirerande luncher och härliga middagar. Du har ett bra öga till att ser hur man lägger upp tilltalande på tallriken. Du är kreativ och nyskapande, men du är också den som ser till att arbetet flyter och fungerar på bästa sätt i teamet.

Här får du chansen att tillsammans skapa en härlig restaurangupplevelse från grunden.
Vi är ett litet team där vi hjälper och peppar varandra. Vi förstår att vi själva bidrar till att skapa en härlig arbetsplats. Tillsammans tar vi oss igenom både härliga och tuffa dagar och får gästen att känna sig lika välkommen varje gång de besöker oss.

För att nå våra mål och ge den service vi vill förmedla till våra gäster är det viktigt att du är bra på att samarbeta med dina kollegor, är noggrann och duktig på att hålla rent och snyggt. Du bör kunna kommunicera på svenska i tal och skift, behärskar du fler språk är detta meriterande.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker behöver vara en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant och bra jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställning

Placering: Halmstad

Arbetstider / Omfattning : 50% -100%, varierande arbetstider

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Timanställning

Ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor gällande tjänsten, tveka inte att höra av dig

Karin Ludvigsson 0722 54 10 45 karin.ludvigsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 mars 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.