Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Fordonsmontör till kund i Halmstad!

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Fordonsmontör hos vår kund i Halmstad

Vill du vara en del av ett team som sätter fart på framtiden? Bli en expert på att montera tillbehör på fordon hos vår kund i Halmstad. Ta chansen att utveckla dina tekniska färdigheter och bli en del av en bransch som aldrig står still.

Om jobbet som fordonsmontör

Som fordonsmontör hos vår kund kommer du att ha en viktig roll i att montera och sätta samman tillbehörsdetaljer på fordon. Du ansvarar för att säkerställa att varje del är korrekt installerad och att kvaliteten uppfyller de höga standarder som behövs. Bli en del av vår kunds team och bidra till att forma framtidens fordonsindustri!

Är du vår nya fordonsmontör?

Är du en erfaren fordonsmontör med gedigen kunskap inom fordonsindustrin? Har du en relevant utbildning och en passion för att montera? Är du noggrann, ansvarstagande och har öga för detaljer? Då är detta jobb för dig! Vi söker en driven fordonsmontör som kan leverera högkvalitativa resultat och bidra till ett väletablerat team av experter. Sök idag och ta nästa steg i din karriär!

Om kunden

Vår kund är ledande inom tillbehörsmontering och erbjuder skräddarsydda lösningar. Här hittar du en dynamisk arbetsmiljö som är ledande inom innovation, kvalitet och service. Om du älskar utmaningar och vill vara en del av ett team som strävar efter att leverera de bästa lösningarna, är detta en arbetsplats för dig!

Krav:
  • B-körkort
  • Fordonstekniks utbildning
Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta konsultchef Frida Ahlabo via e-post: frida.ahlabo@lernia.se eller telefonnummer: 0721733732. om du har några frågor eller funderingar.

Ansvarig för den här processen är Frida Ahlabo.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Övrig information

Uppdragslängd: 6 månader

Placeringsort: Halmstad

Typ av anställning: visstidsanställning

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare