Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

För kunds räkning rekryterar vi en kvalitetsansvarig

Ansök nu
Vi rekryterar nu en kvalitetsansvarig

Har du flera års erfarenhet av kvalitetsarbete och har en god analytisk och teknisk förmåga? Då kan rollen som Kvalitetsansvarig passa dig.

Arbetsbeskrivning

Som kvalitetsansvarig kommer du att arbeta med kvalitetsprocesser och produktutveckling för att stödja företags- och kundnöjdhetsmål. Vi ser gärna att du har ett systematiskt och strukturerat sätt att arbeta på samt har erfarenhet från hantering av avvikelser samt förbättringar. Du kommer att fungera som platsrepresetant när det gäller kvalitet och miljörelaterat arbete.

Arbetsuppgifter som kvalitetsansvarig:
 • Utveckla kvalitets- och tillverkningsprocesser enligt kundernas krav och företagens standarder.
 • Analysera kvalitetsutfall och initiera produktförbättringar
 • Underhåll och utveckling av kvalitetsstyrningssystem
 • Bidra till vidareutveckling av processer relaterade till produktkvalitet
 • Intern hantering av kemiska ämnen.
 • Utbildning av anställda i kvalitetskontrollmetoder och produktkvalitet.
 • Överensstämmelse med externa miljöbestämmelser och myndighetskommunikation.
 • Vara stöd för produktion vid kvalitetsfrågor och åtgärda de avvikelser som uppstår
Kompetenskrav
 • Relevant utbildning inom områdena teknik/materialvetenskap
 • Erfarenhet som kvalitetsansvarig/kvalitetschef
 • Affärsinriktad
 • Utvecklingsorienterad
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort
Din bakgrund

För att lyckas i denna roll tror vi att du har ett intresse för kvalitet och är analytisk och noggrann som person. Kommunikation är en väsentlig del av arbetet, och det är därför viktigt att du är van att kommunicera i tal och skrift på svenska såväl som engelska. Vi tror att du som söker har erfarenhet från en liknande tjänst inom en tillverkande industri. Vidare har du också en teknisk utbildning, alternativt motsvarande kompetens hämtad från långvarig erfarenhet. Du har en god förståelse för tillverkningsprocessen och kvalitets- och miljöarbetet inom en tillverkningsindustri. Du är samarbetsorienterad, självgående och initiativtagande med god förmåga att prioritera ditt eget arbete.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kvalitetsrelaterat arbete inom tillverkande industri. Dokumenterad erfarenhet av förbättringsarbete och avvikelsehantering samt god kännedom om kvalitets- och miljöledningssystemen är meriterande.

Som person är du strukturerad, organiserad och kommunikativ. Du är utvecklingsorienterad och målmedveten. Vi ser gärna att du är en trygg, jordnära och prestigelös person som kan arbeta bra i grupp men även självständigt.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, kreativ och fattar beslut baserat på fakta och välgrundade analyser. Du har en god social kompetens och är duktig på att både kommunicera och lyssna. Vidare har du en god teknisk och analytisk förmåga samtidigt som du är handlingskraftig och löser problem med ett analytiskt förhållningssätt. Du föredrar att arbeta systematiskt och är van vid att arbeta med problemlösning.

Övrig info

Heltid, dagtid vardagar.
Tjänsten är placerad Laholm.
Tillträdesdag; omgående eller överenskommelse.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare