Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Extra arbete som restaurangbiträde till vår kund i Halmstad

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med och krydda upp vardagen i Halmstad? Vi söker nu restaurangbiträde, städpersonal och diskare till vår kund!

För att kunna söka tjänsten så måste du ha en sysselsättningsgrad på 50 % .

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu flera engagerade personer som vill vara med och skapa minnesvärda upplevelser för vår kunds gäster. Du kommer att vara en viktig del av vår kunds team och bidra till en trivsam och välkomnande atmosfär. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen, men det är inte ett krav. Välkommen att söka idag!

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som är en riktig matälskare och har en passion för service! Du har erfarenhet av att jobba i restaurangmiljö och kan hantera stressiga situationer med ett leende på läpparna. Du är snabbfotad, social och har ögon i nacken för att se till att gästerna alltid är nöjda. Inga problem är för stora för dig - du tar dig an dem med glädje och löser dem med lätthet. Så om du är redo att bli en viktig del av vårt team, skicka in din ansökan redan idag!

Om kunden

Välkommen till vår kunds oas av avkoppling och naturupplevelser! Här kan du luta dig tillbaka och njuta av blå himmel, gröna skogar och en vit sandstrand. Omgivet av en spektakulär natur. Var beredd på ett hav i ständig förändring och möjligheten till uppfriskande dopp året om.

Sök tjänsten idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta bemanning.halmstad@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Övrig information

Placeringsort: Halmstad

Extra arbete

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.