Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Är du händig & nyfiken på jobbet som industrioperatör?

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du nyfiken på jobbet som industrioperatör?

Vill du ha varierande och spännande arbetsdagar? Just nu söker vi en engagerad och driven person som kan gå in i rollen som industrioperatör hos vår kund i industribranschen. Som konsult har du möjlighet att göra tydlig nytta på olika typer av arbetsplatser. Sök redan idag!

Arbetsuppgifter

Som industrioperatör kommer du att demontera produkter. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Vem söker vi?

Till rollen som industrioperatör söker vi framförallt dig som är en engagerad och driven person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av industriarbete, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har truckkort, Arbetet kräver att man är en fysiskt aktiv person som trivs i en miljö utomhus.

I övrigt söker vi dig som
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har truckkort
  • har tillgång till bil
  • har erfarenhet av att använda verktyg.
Om kunden

Kunden är ett framgångsrikt, välkänt och väletablerat företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är gamla och stora och ligger utkanten av Halmstad. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av en härlig laganda.

Intresserad?

Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Karin Ludvigsson på telefonnummer: 0722 54 10 45 eller via e-post: karin.ludvigsson@lernia.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.