Hoppa till innehåll
Jobzone logotyp

Fordonsmontörer sökes till kund i Halmstad

Ansök nu
Jobzone är en del av Jobandtalent. Du kommer att dirigeras vidare till Jobandtalent när du väljer att ansöka.

Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Om jobbet som montör

Är din största drivkraft att lösa komplexa problem? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för att inspektera fordon utifrån protokoll och göra korrigeringar utifrån ritningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent en montör till vår kunds verksamhet i Halmstad. Vi söker framför allt dig som har en fordonsutbildning och kunskaper i ritningsläsning. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

I rollen som montör ansvarar du för att utföra korrigeringar och underhåll av fordon med hjälp av ritningar. Det kan handla om allt från att anpassa bilar till den svenska marnaden, till att installera stolsvärme, parkeringssensor, dieselvärmare och mycket mer.

Är du rätt för rollen som montör?

Till uppdraget hos Axess Logistics söker vi dig som har ett fordonsintresse och gillar att mecka med bilar. Dessutom har du kunskaper i ritningsläsning, goda kunskaper i svenska (tal och skrift) samt B-körkort. Du ska gärna ha arbetat med någon form av fordonsmontering sedan tidigare.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete och även har en fordonsutbildning. Det är också ett stort plus om du tidigare har utbildat dig (eller arbetat med) el, i fordon eller på annat håll.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du håller ordning och reda. Det är också viktigt att du har ett stort driv.

För såväl oss på Jobandtalent som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Tillsättning: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Halmstad

Typ av anställning: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Arbetstid : Dagtid

Om Jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare