Hoppa till innehåll
Jobandtalent logotyp

Sommarvikarierande Laborant till Krönleins Bryggeri

Ansök nu
VÅRT ERBJUDANDE

Vi söker en sommarvikarierande laborant till Krönleins bryggeri i centrala Halmstad.

Arbetsbeskrivning

Laborant sökes för kvalitetskontroll till tappningslaboratorium. Arbetet görs parallellt med produktionspersonalen och löpande kontroller görs av både produkter och maskiner både på dags- och veckobasis. Arbetstiden är förlagd till skift, två- och eller tre-skift. Uppdraget förväntas pågå mellan v 24-32.
DINA KVALIFIKATIONER

Du ska ha en god initiativförmåga och vara kapabel till att fatta snabba beslut då arbetet ofta sker i ett högt tempo. God kommunikation och samarbete är andra viktiga egenskaper vi tror du besitter. Du bör vara i god fysisk form, då tunga lyft kan förekomma. Du får gärna vara studerande och vilja arbeta under sommaren och sedan ha detta jobb som ett extrajobb under helger på hösten.
MERITERANDE

Tidigare erfarenhet från livsmedelsindustrin eller livsmedelshantering är mycket meriterande. Annat laboratoriearbete såsom titreringar, pipetteringar, samt erfarenhet från mikrobiologisk provtagning är meriterande.
DIN PROFIL

Naturvetenskaplig utbildning eller annan likvärdig utbildning
  OM OSS

  Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

  Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Detta i kombination med stor branschkunskap och lokalkännedom på respektive ort gör oss till en bemanningspartner utöver det vanliga. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi ett starkt Team med många års branschkunskap och med vilja att ge bästa möjliga service till våra kandidater, konsulter, kunder & samarbetspartners. Arbetet hos oss genomsyras av lösningar, engagemang, expertis och energi.

  Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag som vill vara med och bidra till branschens utveckling samt ge dig förmåner samt möjlighet till personlig utveckling.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  21 juli 2023 (52 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare