Nyfiken på industrijobb i centrala Halmstad?

Nyfiken på industrijobb i centrala Halmstad?

Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Vårt erbjudande

Vi söker flertalet medarbetare med industrivana till innovativt företag i centrala Halmstad.

Arbetsbeskrivning

Jobbet innefattar olika typer av industriarbete såsom maskinoperatörer och truckförare. Vissa avdelningar kräver mer erfarna maskinoperatörer medan andra avdelningar har mindre krav på erfarenhet. Arbetstiden är förlagd på två-skift.

Dina kvalifikationer
  • Erfarenhet av industri.
  • Goda referenser.
  • Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
MERITERANDE
  • Truckkort
  • Heta Arbeten
Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har en hög servicenivå.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är den globalt snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Företaget startades år 2009, omsätter 2 miljarder och har 6000 medarbetare i Sverige. Jobandtalent är verksamma på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika, huvudkontoret finns i Madrid.