Hoppa till innehåll
Jobandtalent logotyp

Nyfiken på Industrijobb?

ATT JOBBA PÅ JOBANDTALENT

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Just nu söker vi på Jobandtalent flertalet personer som är på jakt efter en arbetsplats där du kan utvecklas långsiktigt till rollen som industriarbetare hos vår kund . Den här rollen innebär bland annat att du får jobba i ljusa och fräscha lokaler med bästa läge i Halmstad. Om du dessutom motiveras av att nå resultat tillsammans med ditt team och lösa komplexa problem kommer du verkligen att trivas med arbetsuppgifterna i den här rollen. Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Arbetsbeskrivning

Som industrimedarbetare kommer du att ha en spännande roll med varierande arbetsdagar. Bland annat kommer du att arbeta med drift och övervakning av produktionsprocessen samt kontrollera maskiner och material som används i produktionen. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team säkerställa att gällande säkerhetsrutiner och processer följs.
DINA KVALIFIKATIONER

För att lyckas i är det i rollen är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du har ett stort engagemang. Kanske har du tidigare erfarenhet av industriellt arbete eller lagerarbete och vet sedan tidigare att du trivs med skiftarbete. Du har lätt för att identifiera problem och hitta lösningar. Dessutom har du en prestigelös inställning som gör att du vågar tänka nytt och testa dig fram. Slutligen har du en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
MERITERANDE
  • Erfarenhet av skiftgång
  • Heta Arbeten
  • Säkra lyft.
ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare