Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Spontanansökan industriarbete Halmstad

Publiceringsdatum
19 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Om jobbet som industriarbetare
I rollen som industriarbetare arbetar du inom producerande industri. Arbetet kan innebära allt från maskinoperatör till truckförare, men även mer komplexa roller likt CNC och fordonsmontering. Det kan även förekomma arbete med truck, plock och pack med mera.

Majoriteten av våra uppdrag är förlagda i skift, allt från 3- till 5-skift.

Är du rätt för rollen som industriarbetare?

Vi på Jobandtalent söker dig som har:
  • God förståelse av det svenska språket
  • Avklarade gymnasiestudier
  • B-körkort
Det är bra om du har erfarenhet av arbete inom industrin. Även utbildningar likt CNC, svets, heta arbeten och liknande är meriterande. Truckkort är ett plus.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett driv och att du utför ditt arbete med noggrannhet. Det är också viktigt att du arbetar för at hitta nya lösningar.

För såväl oss på Jobandtalent som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Våra kunder
Vi har ett flertal kunder i Halmstad med omnejd som verkar inom industribranschen. Kunderna arbetar med olika typer av material, men har ofta liknande arbetsuppgifter.

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken.

Det första steget i den här rekryteringsprocessen för dig som kandidat är att bli uppringd för en telefonintervju. Därefter kommer du eventuellt att bli kallad till en intervju på plats hos oss. Till sist väntar också referenstagning samt bakgrundskontroll.

Vi arbetar med löpande urval, processens längd baseras på våra kunders behov och kan därför skifta. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Halmstad med omnejd.

Typ av anställning: Konsultuppdrag

Om Jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
Job&Talent logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 mars 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget, femte störst inom Blue Collar.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.