Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Skiftgående underhållstekniker till centrala Halmstad

Ansök nu
Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att bli en del i underhålls-teamet som ansvarar för reparation, drift och underhåll av företagets maskinpark och anläggning.
Arbetet ställer krav på att du har god kunskap inom felsökning, hydraulik och pneumatik, att du är tekniskt intresserad och ser dig själv som en problemlösare. Du behöver trivas i samarbete med andra men också ha förmåga att arbeta självständigt och driva dig själv. Arbetet innebär ständigt nya förbättringar och utmaningar varför du behöver ha en klurig ådra och gilla problemlösning. Arbetstiden är förlagd till två-skift.
DINA KVALIFIKATIONER

För att komma in i rollen och trivas med arbetsuppgifterna har du:
 • Tidigare erfarenhet av liknande arbete.
 • Bred kunskap som tekniker/reparatör.
 • God erfarenhet från arbete med felsökning, reparation, och maskinbyggnation.
 • B-körkort
 • Bra svenska, tal och skrift
MERITERANDE
 • Truckkort.
 • Heta Arbeten
 • Relevant utbildning/certifiering
DIN PROFIL

Vi ser att du är en ansvarskännande, noggrann samt flexibel person med god samarbetsförmåga. Vidare är du resultatorienterad, driven och besitter hög servicekänsla. Du är van att arbeta som problemlösare vid komplexa situationer som kräver både tempo och noggrannhet. Här värdesätts din initiativ - och kommunikationsförmåga högt.
  OM OSS

  Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  31 okt. 2023 (32 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare