Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Pysslig industristjärna sökes

Publiceringsdatum
19 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en fräsch industriell arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Trivs Du med en strukturerad arbetsdag, där din noggrannhet uppskattas? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter hos vår kund i Halmstad.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta ute i produktionen med en del i processen där du bereder produkten inför processens slutsteg. Du och ditt team arbetar största delen för hand, med fingerfärdighet, och gör bedömning hur varje produkt ska bearbetas.
DINA KVALIFIKATIONER

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av antingen industri eller lagerarbete, och därmed vet att du trivs bra i denna miljö. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Arbetet är förlagt till skift, detta tror vi att du har vana av sedan tidigare.
MERITERANDE

Då arbetet ställer krav på fin finmotorik, är fritidsintressen med smådetaljer meriterande. Kanske kopplar du av till en mandalasmålning, tillverkar smycken eller gillar att lägga stora pussel på fritiden? Har du traverskort så skriv gärna det in din ansökan till oss
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • ett skarpt öga för detaljer
  • söker ett långsiktigt uppdrag att utvecklas på inom processindustrin
  • är en god lagspelare med god kommunikationsförmåga
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade moment.
OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Job&Talent logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 mars 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget, femte störst inom Blue Collar.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.