Hoppa till innehåll

Pressoperatör till stor kund i Hylte sökes

VÅRT ERBJUDANDE

Trivs du i en industriell arbetsmiljö? Är du kvalitetsmedveten och gillar ett högt arbetstempo. I utkanten av Hylte finns då din nästa utmaning!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att bearbeta och montera metallprodukter i större serier av komponenter till fordonsindustrin. Arbetet innebär både tillverkning, avsyning och kvalitetssäkring. Arbetet är förlagt till 2-skift, och du blir en del av ett mindre team.
DINA KVALIFIKATIONER
 • Tidigare erfarenhet av industriarbete.
 • Goda referenser.
 • Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil
 • Goda kunskaper i svenska
MERITERANDE

Teknisk eller industriell utbildning ser vi som meriterande men inget krav. Har du truck eller traverskort, uppge det in din ansökan.
DIN PROFIL

Du är stresstålig, värdesätter ett högt kvalitetstänk och uppskattar ordning & reda. Du har goda språkkunskaper i Svenska och Engelska i tal såväl som i skrift. Att arbeta inom industri är du sedan innan bekant och trivs väl med!
  OM OSS

  Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
  Varmt välkommen med din ansökan!
  Job&Talent logotyp
  Sök jobbet
  Sista ansökningsdag
  31 okt. 2023 (28 dagar kvar)
  Område
  Typ av anställning

  Kontaktperson
  Sandra Lindulf
  Telefon

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Liknande Jobb