Hoppa till innehåll

Nu söker vi elmontör till Luminell i Halmstad

Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Vårt erbjudande

Du blir del av en arbetsplats där din noggrannhet i kombination med din förmåga att vara effektiv kommer väl till pass. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Som elmontör arbetar du med att montera el- och mekaniska komponenter utifrån ritningsunderlag, arbetsinstruktioner men också muntliga instruktioner. Montering är en viktig del i kedjan till slutprodukt och arbetet utförs därför med högsta kvalité. Du kommer att ingå i en grupp om 6 montörer. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag till fredag.
  DINA KVALIFIKATIONER
  • Erfarenhet av arbete som montör.
  • Utbildning inom el
  • Ritningsläsning
  • God samarbetsförmåga.
  • Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil.
  • Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.
  MERITERANDE
  • Truckkort A2
  DIN PROFIL

  För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har en hög servicenivå.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Om Jobandtalent

  Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
  Job&Talent logotyp
  Sök jobbet
  Sista ansökningsdag
  19 dec. 2023 (20 dagar kvar)
  Område
  Typ av anställning

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Liknande Jobb

  Halmstad
  Industri & Anläggning
  Företagslogga
  Halmstad
  Industri & Anläggning
  Företagslogga
  Kungsbacka
  Industri & Anläggning
  Företagslogga