Hoppa till innehåll

Erfaren maskinoperatör till centrala Halmstad

Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Vårt erbjudande

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en maskinoperatör som är redo för nya utmaningar! Här finns goda möjligheter att utvecklas. Arbetet är en blandning mellan process- och tillverkande industri och hör till tillverkningsindustrin. Ser du dig som kunnig och mångsidig och dessutom trivs att arbeta i team så är detta en spännande möjlighet för dig! Arbetstiden är förlagd på dagtid eller på 2-skift.
DINA KVALIFIKATIONER
 • Erfarenhet av processindustrin
 • Goda referenser.
 • Truckkort
 • Körkort och tillgång till bil.
 • Industriell utbildning, eller likvärdigt.
MERITERANDE
 • Yrkesbevis.
 • Liftkort.
 • Heta Arbeten
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
 • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
 • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
 • har en hög servicenivå.
 • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
 • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
Job&Talent logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (28 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Norrköping
Industri & Anläggning
Företagslogga
Sigtuna
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Halmstad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Laholm
Industri & Anläggning
Företagslogga