Bilmekaniker för fältarbete

Bilmekaniker för fältarbete

Jobbet

Vi söker dig, händiga bilmekaniker som vill bidra med dina tekniska kunskaper, din nyfikenhet och din samarbetsanda. Vi värdesätter ett glatt positivt arbetsklimat, ett gott samarbete och ett engagemang som tillsammans driver oss framåt mot uppsatta mål.

I rollen som fältmekaniker arbetar du med montering ute hos våra kunder, I rollen ingår också garantihantering och rapportering av utförda arbeten. Ditt arbetsområde sträcker sig inom Halland, Jönköping, Skåne & Västra Götaland. Arbetet innefattar både planerade och mer akuta jobb där felsökning och åtgärd utförs.
Du utgår från ditt hem och har planerade dagar ute på fält.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som fältmekaniker. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt genom att planera och ansvara för dina egna monteringar. För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet av teknisk verkstadsmiljö inom fordonsbranschen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du social, flexibel, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Vidare har du ett högt kvalitetstänk och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har förmågan att kommunicera, strukturera och prioritera i ditt arbete, för att hålla tidsramar och leverera kvalitet.
  • God datavana
  • B-körkort
  • Vana av att söka information och ta till dig skriftliga instruktioner.
  • Tekniska grundkunskaper
  • Erfarenhet inom fordonsbranschen är ett plus
Placering

Halmstad med omnejd. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Du erbjuds

En mycket attraktiv och spännande position på en liten avdelning i en stor internationell koncern.
Tjänsten möjliggör varierande arbetsuppgifter. Du får ett dynamiskt och innovativt team i ryggen som kommer att göra allt för att du ska lyckas med jobbet.

Du landar i ett företag med modern ledning som värnar om välbefinnande och en stark företagskultur, där vi arbetar tillsammans och är stolta över vårt företag. Du blir en del av en organisation som fokuserar på optimering och innovation där det inte är långt ifrån idé till handling.

Lön och anställningsvillkor förhandlas individuellt.

Om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Area Sales Manager
Ulf Hydén på tel.: 073-4198109.

Om du är rätt kandidat för det här jobbet måste du maila din ansökan och CV, märkt
"fältmekaniker" till nordic@ixplorstore.com. Alla förfrågningar behandlas konfidentiellt.
Vi har inga ansökningsfrister för våra platsannonser, eftersom vi bjuder in kandidater successivt under rekryteringsprocessen.
Mer info
Kontaktperson Ulf Hydén
Telefon 073-4198109
Email Mejla Ulf Hydén
Område Halmstad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ixplorstore.se/
Sista ansökningsdag 23 apr 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Horizon Global är Europas ledande tillverkare av dragkrok och cykelställ för personbilar och skåpbilar. Horizon Global sysselsätter mer än 4 000 personer i över 20 länder, främst i
Europa, Nordamerika och Australien. Bolaget har kontinuerligt arbetat med att utöka sin produktportfölj med nya utvecklingsmarknader, målgrupper och partners från fordonsindustrin.
Westfalia-Automotive, en del av Horizon Global, fokuserar på principen om produktkvalitet, medarbetarnas prestanda och kundnöjdhet.