Hoppa till innehåll
HYLTE PAPER AB logotyp

Projektingenjör till Hylte Paper

Ansök nu

Hylte Paper ligger i Hallands inland ca 5 mil öster om Halmstad. Bruket har en kapacitet på
ca 250 000 ton tidningspapper, baserat på lokalt odlad granmassaved.

Vi söker nu en Projektingenjör till vår underhållsavdelning med möjlighet att få utvecklas i flera spännande projektarbeten inom det maskintekniska området.

Vad erbjuder vi dig?    

Vi erbjuder en roll som Projektingenjör med inriktning maskinteknik och/eller processteknik. Som Projektingenjör erbjuds du ett ansvarsfullt arbete med en variation av arbetsuppgifter och kontaktytor, där du får möjlighet att utvecklas samtidigt som du driver våra projekt framåt.

Rollen som Projektingenjör bjuder även på en stor flexibilitet i att själv prioritera arbetsuppgifter utifrån de ansvarsområden som ingår och du får möjlighet att både arbeta självständigt och tillsammans med andra.

I rollen som Projektingenjör kommer du arbeta med att utreda, leda, planera och samordna olika typer av underhålls- och anläggningsprojekt på hela vårt fabriksområde. Arbetet kan till viss del även innehålla uppgifter inom konstruktion.

Vem är du?

Du har ett genuint tekniskt intresse och trivs med att samordna olika projekt för att driva dem framåt. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och kan leda och planera arbetet på ett anpassat sätt utifrån arbetsuppgiftens eller projektets behov samt deadlines.

Som person är du kommunikativ och trivs med att ha många olika kontaktytor i din arbetsvardag.

Du kommer ingå i brukets underhållsavdelning och för att på bästa sätt lyckas i rollen har du engagerade och hjälpsamma kollegor runtomkring dig.

Som ny medarbetare tar du del av vårt introduktionsprogram och du kommer även att erbjudas och uppdateras med aktuella utbildningar tillsammans med olika typer av forum för att du ska ha rätt förutsättningar att nå de krav som förväntas av dig.

Dina kunskaper och erfarenheter

Vi vänder oss till dig som har utbildning och/eller arbetslivserfarenhet med inriktning på maskin- eller processteknik. Har du en yrkeskarriär inom området är det meriterande men vi ser gärna att även nyexaminerade söker.

Erfarenhet av projektledning är en fördel och således meriterande.

Rollen kräver att du obehindrat hanterar svenska och engelska i tal och i skrift samt att du har en god datorvana.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina förmågor inom organisering, att driva saker framåt och förmåga att kunna analysera.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mirela Jasarevic, Sektionschef Mek & Bygg, 070-615 15 72 eller Anders Bengtsson, Bitr. Sektionschef Mek & Bygg, 0703-69 84 05.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lovisa Karlsson på telefon 070-234 09 26.

Sista ansökningsdag är den 16 juni men urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu.På Hylte Paper värdesätter vi att spegla samhället och anser att kvalitéer som jämn könsfördelning och mångfald är en tillgång för verksamheten. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare